Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Survivor: Νέες διαρροές για αποχωρήσεις παιχτών - Είναι αληθινές; (vd)

Survivor: Νέες διαρροές για αποχωρήσεις παιχτών - Είναι αληθινές; (vd)
 
Ποιοι θα καταφέρουν τώρα που το παιχνίδι γυρνά σε ατομικό να φτάσουν στην τετράδα του ημιτελικού του Survivor; Τα spoilers ξεκίνησαν και τo zappit μεταφέρει με επιφύλαξη (αφού τελευταία πολλές διαρροές έχουν πέσει .. έξω), όπως παρουσιάστηκαν στην εκπομπή La biri biri. Εκεί η Κλεοπάτρα Πατλάκη ανέφερε πως τρία άτομα βρίσκονται στο ξενοδοχείο, οι δύο γυναίκες και ένας άντρας. Δηλαδή Σάρα Εσκενάζυ και Ευρυδίκη Βαλαβάνη παρουσιάζονται να έχουν αποχωρήσει σίγουρα. Όσον αφορά στον άντρα που πιθανώς βρίσκεται στο ξενοδοχείο οι εκπομπή αναφέρθηκε σε δύο ονόματα τον Γιάννη Σπαλιάρα και τον Κωνσταντίνο Βασάλο.
«Έχουν γυριστεί οι αποχωρήσεις. Έχουν μείνει οι τέσσερις παίκτες που θα πάνε στον ημιτελικό του Survivor. Εμείς ξέρουμε ότι αυτή τη στιγμή και πάντα σας λέω κρατήστε και μια επιφύλαξη, στο ξενοδοχείο βρίσκονται Σάρα Εσκενάζυ, Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ένας άντρας. Είναι ο Σπαλιάρας ή είναι ο Βασάλος» ανέφερε συγκεκριμένα η Κλεοπάτρα Πατλάκη.
Αν επαληθευτεί αυτό, θα άφηνε στην τελική τετράδα του ημιτελικού του Survivor Γιώργο Αγγελόπουλο, Κώστα Αναγνωστόπουλο, Μάριος Ιωαννίδη και Κωνσταντίνο Βασάλο ή τον Γιάννη Σπαλιάρα.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...