Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Survivor – διαρροές: Αυτοί είναι οι παίκτες που πέρασαν στον ημιτελικό! (vd)

Survivor – διαρροές: Αυτοί είναι οι παίκτες που πέρασαν στον ημιτελικό! (vd)
Η Σάρα Εσκενάζυ ήταν η επόμενη παίκτρια, η οποία αποχώρησε από το Survivor στο χθεσινό επεισόδιο. Μετά από μια ανατρεπτική ψηφοφορία μεταξύ των παικτών, η Σάρα βρέθηκε εκτός παιχνιδιού. Καθώς βαδίζουμε ολοταχώς προς το τέλος του reality, οι διαρροές φθάνουν ταξιδεύουν αρκετά γρήγορα από τον Άγιο Δομίνικο. Ποια είναι η τετράδα που πέρασε στον ημιτελικό του Survivor;


Σύμφωνα με όσα αποκάλυψαν στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη, οι τέσσερις παίκτες που πάνε στον ημιτελικό φεύγουν από τον Άγιο Δομίνικο την 1η Ιουλίου. Στις 2 Ιουλίου θα είναι στην Ελλάδα και θα μείνουν σε ένα ξενοδοχείο.

Ποιοι παίκτες πέρασαν στον ημιτελικό του Survivor

Η Κλεοπάτρα Πατλάκη παρουσίασε την οριστική τετράδα που πέρασε στον ημιτελικό. Τονίζουμε ότι πρόκειται για διαρροή και όχι επίσημη πληροφόρηση.

«Ξέρουμε ότι τις επόμενες μέρες αποχωρεί και η Ευρυδίκη και είναι επιβεβαιωμένο πλέον, ότι ο Γιάννης Σπαλιάρας έρχεται πέμπτος. Άρα, η τετράδα που πάει στον ημιτελικό είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος», ανέφερε η γνωστή δημοσιογράφος.

zappit.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...