Menu
RSS
Τετάρτη, 24/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Survivor τελικός 2017: Πού και πώς θα ανακηρυχθεί ο νικητής!

Survivor τελικός 2017: Πού και πώς θα ανακηρυχθεί ο νικητής!
Το Survivor οδεύει προς το τέλος του. Ποιος θα αποχωρήσει απόψε λίγο πριν τον ημιτελικό και πώς θα ανακηρυχθεί ο μεγάλος νικητής των 100.000 ευρώ.
Ένα ταξίδι πέντε μηνών φτάνει προς το τέλος του. Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης και Γιώργος Αγγελόπουλος κέρδισαν με το σπαθί τους τις δύο από τις τρεις θέσεις του ημιτελικού του Survivor, η αγωνία θα κορυφωθεί όμως στον μεγάλο τελικό με την ανάδειξη του τελικού νικητή.
Η συγκίνηση όλων των παικτών φάνηκε στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, όπου όλοι έκαναν έναν μικρό απολογισμό. Σπαλιάρας και Ντάνος μίλησαν για πρώτη φορά για την απομόνωσή τους με τον Αγγελόπουλου να δακρύζει, ενώ ο Μάριος εξομολογήθηκε πόσα έχει περάσει μαζί με τους άλλους Μαχητές από την αρχή του παιχνιδιού έως και σήμερα.
Η συγκίνηση όμως σήμερα θα αντικατασταθεί από πάθος. Τέσσερις παίκτες πλέον έχουν απομείνει μετά την αποχώρηση του Σπαλιάρα, τρεις όμως θα είναι αυτοί που θα κοντραριστούν στο επεισόδιο της Τρίτης, αυτό του ημιτελικού. Αγγελόπουλος και Μάριος είναι οι δύο που έχουν περάσει στον ημιτελικό, ενώ το "όνειρο" για τον Βασάλο ή τον Αναγνωστόπουλο θα τελειώσει άδοξα.
Σήμερα Δευτέρα, μέσα από νέα ψηφοφορία της οποίας το αποτέλεσμα θα ανακοινωθεί live, ή Βασάλος ή Αναγνωστόπουλος θα πάει στον ημιτελικό και ο άλλος θα αποχωρήσει.
Την Τρίτη, στον ημιτελικό, οι τρεις παίκτες θα τεθούν ξανά σε ψηφοφορία και οι δύο θα περάσουν στον μεγάλο τελικό.
Την Τετάρτη, θα πραγματοποιηθεί ο τελικός στην Αθήνα με την παρουσία όλων των παικτώ του παιχνιδιού, όπου ο μεγάλος νικητής των 100 χιλιάδων ευρώ θα ανακηρυχθεί μέσω μιας νέα ψηφοφορίας σε ζωντανή μετάδοση.

newsit.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...