Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Survivor: Έτσι διαμορφώθηκε ο χώρος για τον ημιτελικό (vd)

Survivor: Έτσι διαμορφώθηκε ο χώρος για τον ημιτελικό (vd)
Ο ημιτελικός του Survivor έφτασε! Γιώργος Αγγελόπουλος, Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης και Κωνσταντίνος Βασάλος θα τεθούν απόψε το βράδυ σε ψηφοφορία. Παρόντες θα είναι όλοι οι παίκτες του παιχνιδιού, ενώ δύο θα είναι αυτοί που θα περάσουν στον μεγάλο τελικό της Τετάρτης.
Απόψε το βράδυ στις 9 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία ν’ απολαύσουν τον ημιτελικό του Survivor. Με την έναρξη του επεισοδίου θα γίνει και η έναρξη της ψηφοφορίας μεταξύ των τριών υποψηφίων.  Στο πλατό θα βρίσκονται όλοι οι παίκτες προκειμένου να μιλήσουν για την πορεία τους στο παιχνίδι. Επιπλέον, θα προβληθούν βίντεο που δεν έχει δει το τηλεοπτικό κοινό μέχρι τώρα και η συζήτηση θα επικεντρωθεί στους τρεις παίκτες που κατάφεραν να φτάσουν στον ημιτελικό. Λίγο πριν το τέλος του επεισοδίου, ο Σάκης Τανιμανίδης θα ανακοινώσει το αποτέλεσμα.
 
Πώς έχει διαμορφωθεί το πλατό – θέατρο;
Ο ημιτελικός και ο τελικός θα διεξαχθεί στο ανοιχτό θέατρο του Άλσους Βεΐκου στο Γαλάτσι. Οι παίκτες που έχουν αποχωρήσει, Διάσημοι και Μαχητές, θα καθίσουν σε ξύλινες κερκίδες μπροστά από το κοινό. Οι τρεις που έφτασαν στον ημιτελικό: Γιώργος Αγγελόπουλος, Κωνσταντίνος Βασάλος και Μάριος Ιωαννίδης θα καθίσουν ανάμεσά τους, σε τρία καθίσματα.

zappit.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...