Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Καύσωνας & οδήγηση - Μικρές συμβουλές από την Τζαβάρας Α.Ε.!

Καύσωνας & οδήγηση - Μικρές συμβουλές από την Τζαβάρας Α.Ε.!
Το πρώτο κύμα καύσωνα πέρασε, σίγουρα όμως αναμένεται ένα ‘καυτό’ καλοκαίρι. Ετοιμάζεστε για τις καλοκαιρινές εξορμήσεις σας, γι’αυτό θα πρέπει να προετοιμάσετε και το αυτοκίνητο σας. Η ασφάλεια εσάς και της οικογένειας σας προέχει, οπότε ένας σύντομος έλεγχος του οχήματος κρίνεται απαραίτητος!!!
Η Τζαβάρας Α.Ε. σας παρέχει μικρές συμβουλές:
  • Ελέγξτε τα ελαστικά του οχήματος, αν είναι σε καλή κατάσταση και έχουν τη σωστή πίεση.
  • Τοποθετούμε απαραιτήτως φαρμακείο, τρίγωνο και πυροσβεστήρα, καθώς και νερό για το ψυγείο σε όποιο όχημα κρίνετε απαραίτητο.
  • Ελέγχουμε το air-condition ή τον κλιματισμό ότι λειτουργεί σωστά, ενώ το λειτουργούμε με φειδώ και σε θερμοκρασίες μεταξύ 23-25 βαθμούς, ώστε να μη δημιουργηθεί πρόβλημα υγείας από τις εναλλαγές θερμοκρασίες.
  • Η βενζίνη και το πετρέλαιο επεκτείνετε με τη θερμότητα. Έτσι το καλοκαίρι φροντίζουμε να μη γεμίζουμε πλήρως το ρεζερβουάρ μιας και οι εναλλαγή θερμοκρασίας, από τις δεξαμενές του πρατηρίου στο ρεζερβουάρ μπορεί να υπερχειλίσει το καύσιμο και να προκαλέσει ζημιές, ακόμα και πυρκαγιά του οχήματος.
  • Προτιμάμε να ταξιδεύουμε νωρίς το πρωί ή αργά το βράδυ, ώστε να είναι πιο ευχάριστο το ταξίδι μας, να αποφεύγεται η έντονη ζέστη και να εξοικονομούμε και τη χρήση του κλιματισμού.
  • Ντυνόμαστε ελαφριά, αλλά φροντίζουμε να φοράμε σωστά υποδήματα και όχι σαγιονάρες, ενώ έχουμε πάντα μαζί μας νερό και υγρά για συχνή ενυδάτωση.
  • Τέλος, θυμόμαστε ότι δεν οδηγούμε μετά από φαγητό και κυρίως κατανάλωση αλκοόλ, ενώ παράλληλα δεν ομιλούμε στο κινητό εν κινήσει.
  • Κλείστε άμεσα το ραντεβού σας για τον έλεγχο του οχήματος σας, για την ασφάλεια τόσο τη δική σας όσο και των παιδιών σας.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας, στο 2710-242858 εσωτερικό 25.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...