Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Στυλίστας από την Τρίπολη για τον «Ντάνο» του Survivor!

Στυλίστας από την Τρίπολη για τον «Ντάνο» του Survivor!
Πρόκειται για το τηλεοπτικό πρόσωπο των ημερών. Ο λόγος για τον νικητή του Survivor, Γιώργο Αγγελόπουλο ή αλλιώς «Ντάνο»!
Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, o γνωστός στυλίστας Γιάννης Τράκας, ανέλαβε  να επιμεληθεί το ντύσιμο του Γιώργου Αγγελόπουλου για τις επόμενες δημόσιες εμφανίσεις του, είτε στην τηλεόραση είτε στις εκδηλώσεις που θα γίνουν τις υπόλοιπες ημέρες με αφορμή το survivor και τη μεγάλη του επιτυχία.
Ο Γιάννης Τράκας είχε αναλάβει το styling του "The voice, ενώ ντύνει χρόνια στις εκπομπές του, το Γρηγόρη Αρναούτογλου  και θεωρείται ο καλύτερος στο χώρο του. Ο Γιάννης έσπευσε να βρει ρούχα για τον Γιώργο και επέλεξε κομμάτια απλά και μοντέρνα που να ταιριάζουν με την προσωπικότητά του!
Να θυμίσουμε ότι ο Γιάννης Τράκας γεννήθηκε στην Τρίπολη και μεγάλωσε εδώ μέχρι τα 16 του χρόνια. Σε αφιέρωμα που του είχε γίνει στο περιοδικό «Καλημέρα Αρκαδία» είχε πει… «Με αγάπη θυμάμαι πάντα την πόλη μου και μου λείπει το σπίτι μου και οι γονείς μου. Ένα πολύ αγαπημένο μου μέρος είναι η πλατεία Άρεως».
 

#ntanos #survivorgr #t shirt @raggavis unity #shoes @ARKT #styling @trakasgiannis @ntanos_ga @unity_gr

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Trakas Giannis (@trakas_giannis) στις

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...