Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Πόσο ακριβό θα είναι το iPhone 8;

Πόσο ακριβό θα είναι το iPhone 8;

Σε επίπεδα πάνω από τα 1000 ευρώ αναμένεται να κινείται το επερχόμενο iPhone 8

Πολλοί αναλυτές εκτιμούν ότι η Apple θα σπάσει το φράγμα των 1000 ευρώ προς τα πάνω στο iPhone 8, με κάποιους από αυτούς να εκτιμούν ότι το νέο μοντέλο θα ανταγωνίζεται σε τιμή ακόμα και ένα… MacBook! 

Μία δικαιολογία για την τόσο αυξημένη τιμή, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το BGR, είναι ότι μία χαμηλή τιμολογιακή πολιτική θα προκαλούσε πρόβλημα στην εμπορική πορεία του iPhone 7 Plus, το οποίο κινείται λίγο κάτω από τα 1000 ευρώ.

Η Apple, σύμφωνα με το pestaola.gr,  φαίνεται ότι θέλει να λανσάρει το iPhone 8 ως ένα premium, πολυτελές μοντέλο, με εξελιγμένες τεχνολογίες και αρκετά υψηλό κόστος κατασκευής προκειμένου να μπορεί να αντεπεξέλθει στην πιθανή αυξημένη ζήτηση, επομένως -εάν σε όλα αυτά συνυπολογίσει κανείς και το γεγονός ότι η Apple θέλει να έχει ένα περιθώριο κέρδους της τάξης του 35 με 40%- τότε δεν είναι και παράξενο να θεωρεί κανείς ότι το iPhone 8 μπορεί και να φτάσει να πωλείται σε τιμή… 1200 ευρώ!

Σε αυτό το στάδιο, μόνο για τις εικασίες υπάρχει χώρος, αλλά για ακόμα μια φορά η Apple αναμένεται να ακολουθήσει την προσφιλή της τακτική των πολύ υψηλών τιμών για τα προϊόντα της.

protothema.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...