Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

To «Nomads» έρχεται στο Ant1- Όλες οι λεπτομέρειες για το παιχνίδι επιβίωσης

Το «Nomads» θα προβάλλεται και τις πέντε ημέρες της εβδομάδας στις 21:00 με παρουσιαστή τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Στη «μάχη» των ριάλιτι μπαίνει ο ΑΝΤ1 τη φετινή σεζόν με το παιχνίδι επιβίωσης «Nomads»! Το παιχνίδι έρχεται στο πρόγραμμα του σταθμού  και όπως ανακοίνωσε ο Γιάννης Λάτσιος πρόκειται να κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου.

Το «Nomads» θα προβάλλεται και τις πέντε ημέρες της εβδομάδας στις 21:00 με παρουσιαστή τον Γρηγόρη Αρναούτογλου! Τα επεισόδια πρόκειται να είναι διάρκειας 90 λεπτών, με τα γυρίσματα να γίνονται στο νησί Πάλαουαν των Φιλιππινών. Αναλυτικά κάθε Δευτέρα θα προβάλλεται επεισόδιο με αγώνισμα ανάμεσα στις τρεις ομάδες, από το αποτέλεσμα του οποίου θα προκύπτει ποια ομάδα από τις τρεις θα ζει πλουσιοπάροχα και ποιες θα αντιμετωπίζουν τις δυσχερείς συνθήκες σε έρημο ή σε ένα χωριό με φολκλόρ στοιχεία. 

Τις Τρίτες θα πραγματοποιείται αγώνισμα επάθλου ανάμεσα και στις τρεις ομάδες, με τα έπαθλα να διαμορφώνονται ανάλογα την (π.χ. αν κερδίσουν οι “πλούσιοι” μπορούν να ζητήσουν επικοινωνία), ενώ τις Τετάρτες και τις Πέμπτες θα πραγματοποιούνται αγωνίσματα ασυλίας. Η ομάδα που θα χάνει και τις δύο ημέρες την ασυλία θα είναι αυτή, από την οποία θα προκύπτει η αποχώρηση.

Την Παρασκευή θα είναι η μέρα της αποχώρησης. Οι ιθύνοντες μάλιστα εξετάζουν το ενδεχόμενο ζωντανής εκπομπής τις Παρασκευές σε στούντιο του ΑΝΤ1 με την live προβολή της  αποχώρησης από τις Φιλιππίνες. Ο παρουσιαστής του live προγράμματος δεν έχει γίνει γνωστός, με το Γιάννη Λάτσιο να μη θέλει να δεσμευτεί με ονόματα. Μάλιστα σκοπός της live εκπομπής είναι να  μην υπάρχουν σενάρια διαρροών, καθώς όπως τόνισε ο κ. Λάτσιος με νόημα: «Οι διαρροές δημιουργούν αίσθηση “μαγειρεμάτων”».

Σημαντικό είναι να τονίσουμε πως οι αποχωρήσεις των παικτών θα προκύπτουν από ψηφοφορία του κοινού, ενώ η διάρκεια συνολικά του ριάλιτι θα είναι περίπου 3μιση μήνες.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...