Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

«Μυσταγωγία» | Έρχεται ένα ξεχωριστό στέκι για αυθεντικό… τσίπουρο!

«Μυσταγωγία» | Έρχεται ένα ξεχωριστό στέκι για αυθεντικό… τσίπουρο!
Αύριο, Παρασκευή (25/8/2017), ακριβώς στις 9 το βράδυ, ανοίγει τις πόρτες του, ένας μοναδικός χώρος, στο κέντρο της Τρίπολης, με «γερό χαρτί» του, το αυθεντικό ντόπιο τσίπουρο!
 
Ένα ξεχωριστό τσιπουράδικο που δίνει μεγάλη προσοχή στην ποιότητα, αλλά και στις προσιτές τιμές. Ένας χώρος για τους λάτρεις του είδους, με ποικιλίες που συνοδεύονται από φαγητό της «μαμάς», με μεράκι και τοπικά προϊόντα!
 
Απίθανοι κρεατομεζέδες,
ψαρομεζέδες, ντόπια πεντανόστιμα τυριά, παραδοσιακό ψωμί, λαχανικά φρέσκα και πολλά άλλα που θα ξετρελάνουν τους ουρανίσκους μας!
 
Μια οικογενειακή επιχείρηση, με ζεστό και αρμονικό περιβάλλον, υπέροχα «ταξίδια» μουσικής και φυσικά με το «μυστικό» της δημιουργίας για ένα καλό τσίπουρο που θα συνοδεύει τις όμορφες στιγμές της παρέας σας!
 
Ραντεβού λοιπόν, αύριο στις 9 το βράδυ, στην κάτω αγορά της Τρίπολης (παλιά χασάπικα), για να ευχηθούμε όλοι μαζί τα καλύτερα, για το νέο ξεκίνημα της «Μυσταγωγίας»! Είναι ευκαιρία να γευτείτε αυθεντικό τσίπουρο της Αρκαδίας και να απολαύσετε απλόχερα μοναδικές γεύσεις!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...