Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η «Βουλίτσα» από τις Αραχαμίτες παραμένει στην «Μουρμούρα»!

Η «Βουλίτσα» από τις Αραχαμίτες παραμένει στην «Μουρμούρα»!
Προ των πυλών βρίσκεται η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της επιτυχημένης σειράς του ALPHA «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα», με το κοινό να ετοιμάζεται να υποδεχθεί τα νέα ζευγάρια που θα δούμε στο πλευρό των δύο «βασικών» αναφέρει το dailymedia.gr.
Και τη νέα τηλεοπτική σαιζόν, το επιτυχημένο σίριαλ θα έχει Αρκαδικό «χρώμα», αφού η Βούλα (Ελένη Κοκκίδου) που έχει καταγωγή από τις Αραχαμίτες της Αρκαδίας θα συνεχίσει να είναι η σύζυγος του Μηνά (Αντώνη Αντωνίου).
Να σημειωθεί ότι η Ελένη Κοκκίδου έχει μεγάλη αγάπη για το χωριό της, ενώ και ο κ. Αντωνίου αν και δεν κατάγεται από εδώ, δηλώνει «Αρκάς»!
Στο σίριαλ παραμένουν ακόμα ο Ηλίας (Βλαδίμηρος Κυριακίδης) και η Μαρίνα (Δάφνη Λαμπρόγιαννη).
ΤΑ ΝΕΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ
Το πρώτο, αφορά στους 35+ της παρέας. Οι ηθοποιοί που αναλαμβάνουν τους ρόλους είναι ο Σπύρος Τσεκούρας που γνωρίσαμε ως Σταμάτη Τσότρα στη σειρά «Αστέρας Ραχούλας» και η  ταλαντούχα Άννα Κουτσαφτίκη που ως… παιδί του θεάτρου αποτελεί φρέσκο τηλεοπτικό πρόσωπο. Το σενάριό τους θα υπογράφει η Σάρα Γανωτή.
Και φτάνουμε στο τέταρτο και τελευταίο στο ζευγάρι, στο οποίο ο Alpha κυριολεκτικά παίζει τα ρέστα του, επιλέγοντας για το ρόλο του αγοριού, ένα πρόσωπο εξαιρετικά ταλαντούχο και δημοφιλές, ειδικά στο γυναικείο κοινό.
Σύμφωνα με πληροφορίες του DailyMedia ο εκλεκτός του καναλιού για τη θέση είναι ο Σταύρος Σβήγκος, ο οποίος επίσης συμμετείχε πέρυσι στον Αστέρα Ραχούλας.


Οι άνθρωποι του καναλιού θεωρούν ότι ο Σβήγκος μπορεί να δέσει αρμονικά με την παρτενέρ του (όποια και αν είναι αυτή), καθώς η μεγάλη γκάμα ρεπερτορίου που έχει του επιτρέπει να προσαρμόζεται με ευκολία στις συνθήκες και τις καταστάσεις.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...