Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

«Έλλη…νες»: Η εν συναίσθηση σας... συγκέντρωσε το ποσό για την μικρή Νεφέλη!

«Έλλη…νες»: Η εν συναίσθηση σας... συγκέντρωσε το ποσό για την μικρή Νεφέλη!

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών ευχαριστεί θερμά τους εκατοντάδες συμπολίτες μας που ανταποκρίθηκαν στην έκκλησή του να βοηθήσουν τη μικρή Νεφέλη.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ο έρανος σταματάει καθώς μέσα σε λίγες ημέρες συγκεντρώθηκε όλο το απαιτούμενο ποσό, για τη νοσηλεία του παιδιού σε εξειδικευμένο κέντρο του εξωτερικού.

Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν πρωτοφανής και συγκινητική. Εκατοντάδες συμπολίτες μας απ’ όλο τον κόσμο ανταποκρίθηκαν άμεσα στην έκκληση του ΙΣΑ και συμμετείχαν στην προσπάθεια να στηρίξουμε τη Νεφέλη στη μάχη που δίνει για τη ζωή της.

Σχολιάζοντας το θέμα, ο πρόεδρος του ΙΣΑ Γ. Πατούλης επεσήμανε τα εξής:

"Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν συγκινητική. Εκατοντάδες συμπολίτες μας απ’ όλο τον κόσμο πρόσφεραν από το υστέρημά τους, για να βοηθήσουν ένα παιδί που

δίνει μάχη για τη ζωή του. Αυτό αποδεικνύει ότι ο ελληνικός λαός όσο και εάν έχει δοκιμαστεί από την οικονομική κρίση συνεχίζει να έχει ανθρωπιά και να δείχνει αλληλεγγύη στο συνάνθρωπο. Αυτό φαίνεται και στις δράσεις του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής, στις οποίες συμμετέχουν χιλιάδες πολίτες. Η άμεση ανταπόκριση των συμπολιτών μας από όλον τον κόσμο δείχνει επίσης την εμπιστοσύνη που έχουν στον ΙΣΑ, γεγονός που μας γεμίζει χαρά και υπερηφάνεια. Ευχόμαστε καλή ανάρρωση στη Νεφέλη. »

074209A64F3B4BF36A89FC749CC4BEDB

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γ. ΠΑΤΟΥΛΗΣ ΑΛΕΞ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

iatrikos sullogos athinwn 163221681

"Θα το λέω κάθε φορά αγαπημένοι μου άνθρωποι! Όλοι έχουμε την δύναμη να φτιάξουμε με το δικό μας λιθαράκι ψυχής, έναν πιο όμορφο κόσμο! Η Ελλάδα ακόμα και σε αυτές τις στιγμές που δοκιμάζεται, όχι τόσο στο χρήμα, αλλά στις ανθρώπινες αξίες του σεβασμού, της αλήθειας, του θάρρους , των ανιδιοτελών σχέσεων, του εμείς, της εν συναίσθησης και της ανθρωπιάς γενικότερα, αποδεικνύει πως οι άνθρωποι της κατάφεραν για άλλη μια φορά, να δώσουν από το υστέρημά τους για την μικρή Νεφέλη, που πάσχει από και χρήζει άμεση χειρουργική επέμβαση.

Αυτό ως πράξη αγάπης παραδίδει έμπνευση σε όλους μας και μας υπενθυμίζει την δυνατή ψυχή του Έλληνα! Μπράβο σε όλους σας! Σε εσάς αγαπημένοι μου που βάλατε πιο πάνω την εν συναίσθηση από  το επιδερμικό συναίσθημα που είναι ο πιο εύκολος δρόμος… Για να το κάνει κάποιος αυτό, σίγουρα έχει γνωρίσει τόσο τον σκοτεινό του εαυτό, τον έχει σεβαστεί, τον φροντίζει, όσο και το δρόμο της ευτυχίας μέσα από όμορφες στιγμές που μας αποδεικνύουν πως η ευτυχισμένη ζωή είναι δικό μας έργο.

Τα θερμά μας συγχαρητήρια στον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών για την δυναμική στήριξή του, σε εσάς αλλά και στους γονείς της μικρής Νεφέλης, που αυτή την στιγμή το «χαμόγελο» τους και η αισιοδοξία θα τους ταξιδέψει για μια ζωή που ονειρεύονται όλοι μαζί!

zwgrafia


Μικρή μου Νεφέλη, συνέχισε να χαμογελάς… Εμείς είμαστε δίπλα σου… Για αυτό να μην φοβάσαι… Λίγο ακόμα και φτάνεις… μικρή μου ηρωίδα!!!

Υπέροχοι άνθρωποι μου, να χαμογελάτε!"

Έλλη Αρτοπούλου

13612214 1201855183191980 6848458449376724313 n

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...