Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Tι επηρεάζει το κόστος της ασφάλισης του οχήματος σας;

Tι επηρεάζει το κόστος της ασφάλισης του οχήματος σας;
Πολλές φορές αναρωτιόμαστε γιατί & εάν πληρώνουμε ακριβά την ασφάλεια του οχήματος μας, ενώ πολλοί πλέον ασφαλίζουν με τα "απαραίτητα" το όχημα τους μόνο και μόνο για να τηρούν το νόμο. Έχετε αναρωτηθεί όμως πόσο σημαντική είναι η ασφάλεια σας και τι επηρεάζει το κόστος της ασφάλισης του οχήματος σας;
 Η Τζαβάρας α.ε σας ενημερώνει λοιπόν και είναι κοντά σας για οποιαδήποτε πληροφορία:

  1. Ασφαλίζοντας το αυτοκίνητο μας, ασφαλίζουμε και τα πρόσωπα που εμπλέκονται σε ένα ατύχημα. Ακόμα και αν συνάψετε συμβόλαιο αστικής ευθύνης και εμπλακείτε σε ατύχημα με άλλο αυτοκίνητο, αναρωτηθείτε πόσο πολύ περισσότερο θα σας κόστιζε αν δεν είχατε ασφάλεια αν επισκευάσετε το άλλο όχημα ή να αποζημιώσετε τα πρόσωπα που εμπλέκονται στο ατύχημα.

Από τα στατιστικά της Ελληνικής Αστυνομίας, προκύπτουν τα κάτωθι για τα ατυχήματα καθώς και από την ΕΛΣΤΑΤ, πάνω από 1 εκατομμύριο οχήματα ήταν ανασφάλιστα το Μάιο του 2017.

:(πηγή:http://www.astynomia.gr/index.php?option=ozo_content&perform=view&id=70427&Itemid=86&lang= ) το 2016 έναντι του 2015 είχαμε τα παρακάτω ατυχήματα:(δείτε φωτογραφία επισυναπτόμενη)

troxaia2016 paravaseis

  1. Ασφαλίζοντας με προαιρετικές καλύψεις το όχημα μας, όπως πυρος, κλοπής ή ιδίες ζημιές, καλύπτουμε και το όχημα μας. Είτε αγοράσουμε μετρητοίς ή με δάνειο το όχημα μας, προτείνεται να ασφαλίζεται με προαιρετικές καλύψεις, ώστε να καλυφθούν σε μια δυσάρεστη στιγμή.
  2. Το κόστος μιας ασφάλειας υπολογίζεται συνήθως από τα κάτωθι:
α. Η χρήση οχήματος (ειχ, φιχ,φιχ αγρ κτλ),

β. Τα χαρακτηριστικά του οχήματος όπως τα κυβικά, η αξία και η ημερομηνία πρώτης αδείας του οχήματος.

γ. Η γεωγραφική περιφέρεια που κινείται το όχημα

δ. Ιστορικό ζημιάς οχήματος, καθώς και η ηλικία του οδηγού και η αξιοπιστία του ως προς την οδηγική του πορεία (πχ ιστορικό ατυχημάτων)

ε. Ασφαλιστικές εταιρείες και αξιοπιστία αυτών

στ. Τα χαρακτηριστικά των οδηγών του οχήματος όπως η ηλικία

Προστατέψτε το όχημα σας και τους γύρω σας, επιλέγοντας τις ασφαλιστικές καλύψεις που ταιριάζουν στις ανάγκες σας, κάνοντας σωστή εκτίμηση.

Η Τζαβάρας αε, είναι δίπλα σας να σας ενημερώσει και να σας δώσει  την κατάλληλη ασφαλιστική κάλυψη, όπως αρμόζει στις ανάγκες και τις επιθυμίες σας.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας στο Ασφαλιστικό Τμήμα, στο 2710-242858 εσωτερικό 18 ή στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...