Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Mens House | 6 «καγκουριές» που κάναμε στ’ αμάξια μας μικροί για να γίνουν… βρομόγκαζα!

Mens House | 6 «καγκουριές» που κάναμε στ’ αμάξια μας μικροί για να γίνουν… βρομόγκαζα!
Κάποτε ένας σοφός της αρχαίας Αθήνας είχε πει: Κάγκουρας είναι αυτό που όλοι φθονούν, αλλά όλοι θα ήθελαν να είναι για μια στιγμή. Και ένας ακροατής τον είχε επιβεβαιώσει λέγοντας «Τον κάγκουρα πολλοί εμίσησαν, την καγκουριά ουδείς». Αυτά τα ιστορικά ντοκουμέντα, που δεν τα έβγαλα από το κεφάλι μου, έρχονται να μας εισάγουν στην τρέλα που είχαμε πιτσιρικάδες και «πειράζαμε» αμάξια, μηχανάκια, ποδήλατα. Πρωτίστως την εξάτμιση.


Προφανώς στα 16 μας δεν είχαμε δικό μας αμάξι. Οπότε κάναμε τις παλαβομάρες μας στο αμάξι του μπαμπά. Ή του γείτονα. Ή του θείου. Ή κάποιου παντελώς άγνωστου 5 τετράγωνα πιο κάτω. Με το μηχανάκι και το ποδήλατο τα πράγματα ήταν πιο απλά. Γιατί ακόμα κι αν εσύ δεν είχες ένα δικό σου παπάκι, όλο και κάποιος συμμαθητής σου θα είχε κλέψει κανένα.


Σε αυτά τα τρία οχήματα επενδύαμε όλη τη φαντασία και εφευρετικότητα μας. Πάντοτε με σκοπό να δώσουμε μεγαλύτερη ένταση. Με στόχο να μας ακούει-κοιτάζει όλη η γειτονιά κάθε φορά που τα χρησιμοποιούσαμε. Αν δεν έχεις κάνει κάτι από τα παρακάτω, αισθανόμαστε ντροπή για χάρη σου. Σύσσωμη η ομάδα του Menshouse.

Woofer


Αν δεν μάθει όλη η γειτονιά τον Ταφ Λάθος ή τον Snik, τότε δε γίνεται δουλειά. Γι΄αυτό το πρώτο πράγμα που έκανες σαν ένας άλλος Xzibit, ήταν να φροντίσεις για την ένταση της μουσικής. Έπαιρνες λοιπόν ένα subwoofer και μόνο αν ήσουν άρρωστος δεν ήταν στο τέρμα. Εντάξει, τα κατάφερες. Η Δεσποινούλα από την τρίτη γυμνασίου εντυπωσιάστηκε.

Φωτάκια LED


Όταν έβλεπες πως το woofer σου έφερνε προβλήματα και σε έβριζαν όλοι, ενώ μια φορά σε σταμάτησε η τροχαία, πήγες σε άλλη αίσθηση. Αφού δεν μπορείς να ακούγεσαι, τότε είναι πολύ έξυπνη επιλογή να σε κοιτάζουν όλοι. Όχι για πολύ. Για 3-4 δεύτερα. Μέχρι να τυφλωθούν τελείως. Πήγαινε τώρα πίσω στη μαμά που θέλει να σε ταΐσει τον πουρέ σου.

Πολύχρωμα σπιρούνια

Ακόμα δεν κατάλαβα τι εξυπηρετούσε αυτό. Οκ, είχε φάση να ξεβιδώνεις και να βάζεις πιο funky σπιρούνια, αλλά για να τα δει ο άλλος έπρεπε να του το πεις. Σ΄αρέσουν τα νέα μου σπιρούνια;

Αφαίρεση «μάσκας»

Άλλη μια κίνηση που μας έμαθε το pimp my ride. Αμάξια τύπου Seat ή Nissan έκανα γκεστ στο niptuck της γειτονιάς και έκαναν μια αλλαγή μούρης. Κάποιοι που είχαν κολλητούς γκραφιτάδες τους έβαζαν να κάνουν καμιά ταγκιά πάνω στο καπό που έλεγε κάτι πολύ βαθύ συνήθως. Fire ή Sexy Boy. Καλή επιλογή.

Πειραγμένη εξάτμιση


Προφανές, κλασσικό, «μεγάλωσα με αφίσα Μήτρογλου». Το πείραγμα αφορούσε συνήθως μια τρύπα στην εξάτμιση για να ακούγεται πιο δυνατά και να ξεσηκώνει όλες τις γριές της γειτονιάς που κοιμούνται το μεσημέρι. Ζειν επικινδύνως!

Τενεκεδάκια


Σε πιο μικρή ηλικία επηρεαστήκαμε όλοι από τον Ντένις τον Τρομερό. Παίρναμε λοιπόν τενεκεδάκια από αναψυκτικά και κονσέρβες, τα ενώναμε με ένα σχοινί και τα δέναμε πίσω. Αν δεν είχες περάσει απ΄αυτό το στάδιο, δε μπορούσες να κάνεις unlock το level Μήτρογλου.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...