Menu
RSS
Τρίτη, 19/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ήρθε το νέο Suzuki Swift Sport!

Ήρθε το νέο Suzuki Swift Sport!

Ολική ανανέωση για το μικρό hatchback της Suzuki, που αποτελεί την 3η γενιά του Swift Sport.

Ήρθε ανανεωμένο και επιβλητικό, όπως και οι προκάτοχοι του για να

εντυπωσιάσει!

Παραμένοντας διαχρονικά «μικρό» ,μέσα από τη νέα μάσκα, , τον εμπρός προφυλακτήρα με το αεροδυναμικό εμπρός σπόιλερ, τα πλαϊνά μαρσπιέ και την αεροτομή οροφής και τις ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών , σας προκαλεί να το οδηγήσετε και να ζήσετε μαζί του μοναδικές οδηγικές απολαυστικές διαδρομές.

207 800x533

Εσωτερικά σας δελεάζουν οι χρωματικές αντιθέσεις, τα όργανα που προσφέρουν την απαραίτητη οπτική σύνδεση και τα ημιμπάκετ καθίσματα.

Διαθέτει εξελιγμένο σύστημα εμπρόσθιας ανίχνευσης, σύστημα αποφυγής πρόσκρουσης με διπλούς αισθητήρες, το σύστημα προειδοποίησης αλλαγής λωρίδας, το navigation, το συμβατό με κάθε συσκευή κινητού τηλεφώνου infotainment, που σημειωτέον πάει πακέτο με κεντρική οθόνη αφής 7 ιντσών, καθώς και πλήθος άλλων εξελιγμένων λειτουργιών.

209 800x533

Το μικρό Gti της Suzuki είναι ότι σας παρουσιάζει και σας υπόσχεται: fun to drive it!

Επισκεφτείτε τις εγκαταστάσεις μας Τζαβάρας Α.Ε. στο 2ο χλμΤρίπολης Άργους ή κλείστε το ραντεβού σας στο 2710242858 εσωτ. 12 , Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ,για αν το γνωρίσετε από κοντά.

206 800x416

201 800x533 1

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...