Menu
RSS
Τετάρτη, 24/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ήρθε το νέο Kia Ceed έτοιμο να εντυπωσιάσει!

Ήρθε το νέο Kia Ceed έτοιμο να εντυπωσιάσει!

Νέο Kia Ceed

Επιβλητική παρουσία, Σπορ εξωτερικό, Νέα όψη στο δρόμο, Ποιοτικό και πολυτελές εσωτερικό. Έτοιμο να εντυπωσιάσει!

Ανακαλύψτε το νέο Kia Ceed στην Τζαβάρας α.ε.! Επιβλητικό, λαμπερό, με 3 εκδόσεις εξοπλισμού, σε 11 διαφορετικούς χρωματισμούς. Διαθέσιμο για test drive για να

απολαύσετε κάθε του πτυχή!

Δυναμικοί κινητήρες “Έξυπνης” Τεχνολογίας

Επιλέξτε από μία μεγάλη γκάμα ισχυρών βενζινοκινητήρων και αποδοτικών diesel από 100 έως 140 ίππους. Όλοι οι κινητήρες πληρούν την τελευταία οδηγία ρύπων Euro 6d TEMP. Φίλτρο μικροσωματιδίων (GPF) είναι στάνταρ σε όλους τους turbo βενζινοκινητήρες, ενώ οι diesel εφοδιάζονται με εξελιγμένο σύστημα καταλύτη SCR.

Άμεση απόκρισης και αποδοτικά συστήματα μετάδοσης

Επιλέξτε ανάμεσα στο 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο με την τέλεια αίσθηση ή το 7 σχέσεων διπλού συμπλέκτη (DCT) της Kia για ακόμη πιο ομαλές αλλαγές και οικονομία. Διαμορφώστε την οδηγική εμπειρία με το προαιρετικό Drive Mode Select (DMS): Η θέση Normal μειώνει την κατανάλωση ενώ η Sport βελτιώνει την απόδοση και την απόκριση του κινητήρα. Τα χειριστήρια αλλαγής ταχυτήτων πάνω στο τιμόνι (paddles) προσφέρουν επιδόσεις και απόλυτο έλεγχο σε ελάχιστο χρόνο.

Άνεση για τον οδηγό

Στον προαιρετικό εξοπλισμό ανήκει το σύστημα θέρμανση ή κλιματισμού των καθισμάτων τις κρύες ημέρες, τα εμπρός και πίσω καθίσματα θερμαίνονται γρήγορα, για να σας κρατούν ζεστό. Τις καυτές ημέρες, παραμείνετε δροσεροί στα ψυχόμενα εμπρός καθίσματα. Το ενσωματωμένο σύστημα με μνήμες γνωρίζει πάντα την ιδανική θέση οδήγησής σας. Το νέο Kia Ceed εφοδιάζεται με θερμαινόμενο τιμόνι, ενώ κρυμμένες αντιστάσεις στο παρμπρίζ διώχνουν τον πάγο σε δευτερόλεπτα.

Σύστημα διατήρησης λωρίδας κυκλοφορίας (LKAS)

Μην ανησυχείτε μήπως βγείτε από τη λωρίδα σας. Το σύστημα διατήρησης της λωρίδας κυκλοφορίας (LKAS) του νέου Kia Ceed κάνει τα πάντα για να σας διατηρήσει εκεί. Χρησιμοποιώντας μία κάμερα στο πάνω μέρος του παρμπρίζ, παρακολουθεί τις διαγραμμίσεις και σας ειδοποιεί όταν το αυτοκίνητο παρεκκλίνει ακούσια της λωρίδας. Αν χρειαστεί, επαναφέρει το αυτοκίνητο στη λωρίδα.

Πιστεύουμε στην Kia

Η κορυφαία 7-ετής μας εγγύηση μας επιτρέπει να μοιραζόμαστε την πίστη που έχουμε στα αυτοκίνητά μας, μαζί σας. Παρέχοντάς σας ξεγνοιασιά, στη σπάνια περίπτωση που κάτι πάει στραβά, εμείς θα το φτιάξουμε. Εάν θέλετε να αποχωριστείτε το αυτοκίνητό σας, έχετε το πλεονέκτημα της πρόσθετης αξίας: η εγγύηση είναι μεταβιβάσιμη στον επόμενο ιδιοκτήτη.

Σας περιμένουμε για να οδηγήσουμε μαζί ένα Kia Ceed.

Τζαβάρας αε,

2ο χλμ Τρίπολης - Άργους στην Τρίπολη

Τηλεφωνο: 2710242858 εσωτ.12

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...