Menu
RSS
Τρίτη, 19/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Σε εξέλιξη η διαδικασία πρόσληψης κτηνιάτρων για την αντιμετώπιση της Αφρικανικής Πανώλους των χοίρων

Σε εξέλιξη η διαδικασία πρόσληψης κτηνιάτρων για την αντιμετώπιση της Αφρικανικής Πανώλους των χοίρων

Δημοσιεύθηκε, όπως ορίζει ο νόμος, η προκήρυξη για την άμεση πρόσληψη και για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, 46 κτηνιάτρων με σκοπό την πρόληψη εισόδου στη χώρα της Αφρικανικής Πανώλους των Χοίρων και τον έλεγχο του νοσήματος σε περίπτωση εξάπλωσής του.

Σύμφωνα με την προκήρυξη οι ενδιαφερόμενοι καλούνται  το αργότερο μέχρι την Παρασκευή (23/8/2019) να καταθέσουν τις αιτήσεις τους με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά τους είτε απευθείας στη Διεύθυνση Διοίκησης Ανθρωπίνου Δυναμικού του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων (Αχαρνών 2) είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στις διευθύνσεις Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Το υπόδειγμα της αίτησης – υπεύθυνης δήλωσης βρίσκεται αναρτημένο στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων (http://www.minagric.gr/index.php/el/the-ministry-2/proclamations-contests/8744-diag6153-204490-120819)

Υπενθυμίζεται ότι η σχετική διάταξη, η οποία αφορά στην πρόσληψη 46 Κτηνιάτρων Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης, για ένα έτος, «για την αντιμετώπιση εκτάκτων ή απρόβλεπτων κινδύνων που σχετίζονται με την προστασία της αγροτικής, κτηνοτροφικής και αλιευτικής παραγωγής, την ασφάλεια των τροφίμων και την προστασία της δημόσιας υγείας», είχε ψηφιστεί από τη Βουλή, την Πέμπτη 8 Αυγούστου 2019.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...