Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Κοινωφελής εργασία ΟΑΕΔ | Οι θέσεις στον Δήμο Μεγαλόπολης

Κοινωφελής εργασία ΟΑΕΔ | Οι θέσεις στον Δήμο Μεγαλόπολης

Ο ΟΑΕΔ ανακοίνωσε την έναρξη του νέου Προγράμματος κοινωφελούς εργασίας για 36.500 θέσεις εργασίας 8μηνης διάρκειας σε Δήμους, Περιφέρειες και άλλους φορείς. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν με ηλεκτρονικό μόνο τρόπο αίτηση συμμετοχής από 29/6/2020 και ώρα 11η πρωινή έως και Δευτέρα 6/7/2020 και ώρα 11η πρωινή. Η ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων γίνεται μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης του Ελληνικού Δημοσίου gov.gr, https://www.gov.gr/ipiresies/ergasia-kai-asphalise/apozemioseis-kai-parokhes/programmata-koinophelous-kharaktera.

Στη συνέχεια επιλέγουν “Είσοδος στην Υπηρεσία” και “Είσοδος στο Σύστημα” καταχωρώντας τους κωδικούς πρόσβασης TAXISnet ή τους κωδικούς πρόσβασης πιστοποιημένων χρηστών ΟΑΕΔ.

Επίσης μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση και στον διαδικτυακό τόπο του ΟΑΕΔ www.oaed.gr, χρησιμοποιώντας το σχετικό πεδίο καταχώρισης ηλεκτρονικών αιτήσεων.

Ο Δήμος Μεγαλόπολης δημοσιεύει τον παρακάτω πίνακα με τις θέσεις εργασίας και τις ειδικότητες  που αντιστοιχούν στον Δήμο μας.

dimosmegalopolis2020

Επιπλέον οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ανατρέξουν στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ για να κατεβάσουν όλα τα σχετιζόμενα αρχεία με την πρόσκληση. 

Εκ του Δήμου.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...