Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

«Πράσινο φως» για 36 νέες θέσεις εργασίας στην Αρκαδία!

«Πράσινο φως» για 36 νέες θέσεις εργασίας στην Αρκαδία!

Με αποφάσεις του γενικού γραμματέα αποκεντρωμένης διοίκησης Μανώλη Αγγελάκα, άνοιξαν 36 θέσεις στο νόμο Αρκαδίας, μετά από σχετικά αιτήματα που είχαν κάνει Δήμοι για να καλύψουν εποχιακές ή έκτακτες ανάγκες τους.

Συγκεκριμένα, επικυρώθηκαν:

-Η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Νότιας Κυνουρίας αναφορικά με την πρόσληψη δύο (2) εργατών ΥΕ Γενικών Καθηκόντων – Πυροφυλάκων για το χρονικό διάστημα από 15 Ιουλίου έως 15 Σεπτεμβρίου 2013, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου και μέχρι δύο (2) μήνες, για κατεπείγουσες εποχιακές και πρόσκαιρες ανάγκες και συγκεκριμένα για την κάλυψη αναγκών πυρασφάλειας. (ΓΙΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ).

-Η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Νότιας Κυνουρίας που αφορά την πρόσληψη δύο (2) ναυαγοσωστών, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου και μέχρι δύο (2) μήνες (Ιούλιος- Αύγουστος), για τη ναυαγοσωστική κάλυψη των ακτών.

-Η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Γορτυνίας που αφορά την πρόσληψη είκοσι πέντε (25) συνολικά ατόμων διαφόρων ειδικοτήτων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου και μέχρι δύο (2) μήνες αρχομένης από το δεύτερο δεκαπενθήμερο Ιουλίου 2013 έως το δεύτερο δεκαπενθήμερο Σεπτεμβρίου 2013 για κατεπείγουσες εποχιακές και πρόσκαιρες ανάγκες και συγκεκριμένα για την αντιμετώπιση αναγκών πυροπροστασίας.

-Η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Μεγαλόπολης κατά το μέρος που αφορά την πρόσληψη: α) δύο (2) ναυαγοσωστών πισίνας ΠΕ για το χρονικό διάστημα από 10-7-2013 έως 9-9-2013 και β) πέντε (5) δασοφυλάκων ΥΕ για το χρονικό διάστημα από 15-7-2013 έως 14-9- 2013, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου μέχρι δύο (2) μήνες για κατεπείγουσες εποχιακές και πρόσκαιρες ανάγκες.

Περισσότερες λεπτομέρειες για την προκήρυξη των θέσεων, μπορείτε να λάβετε στους Δήμους. 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...