Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Άναψε το «πράσινο φως» για 280 θέσεις κοινωφελούς εργασίας στην Αρκαδία!

Άναψε το «πράσινο φως» για 280 θέσεις κοινωφελούς εργασίας στην
Αρκαδία!

Η Γενική Γραμματέας Διαχείρισης Κοινοτικών και άλλων πόρων Άννα Δελαπόρτα υπέγραψε την Ένταξη της Πράξης "ΔΙΑΣΤΑΣΗ-«ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ - Η ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ συνΕΡΓΑΖΕΤΑΙ-Περιφερειακή Ενότητα Αρκαδίας»" στον Αξονα Προτεραιότητας "07 - Διευκόλυνση της πρόσβασης στην Απασχόληση στις 8 περιφέρειες σύγκλισης" του Ε.Π. "Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού".

>Το φυσικό αντικείμενο του έργου Η ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ συνΕΡΓΑΖΕΤΑΙ, θα υλοποιηθεί στα πλαίσια συνεργασίας της ΑΜΚΕ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ με την ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ Α.Ε. – ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ως Συμπράττων Φορέα. Η ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ Α.Ε., αποτελεί Πλατφόρμα Συνεργασίας όλων των φορέων της Αυτοδιοίκησης Α’ και Β’ Βαθμού στην Πελοπόννησο, από την οποία θα ωφεληθούν 280 άτομα.

Οι ενέργειες (αντικείμενα απασχόλησης) που αρθρώνονται στο έργο, Η ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ συνΕΡΓΑΖΕΤΑΙ, είναι για την Αρκαδία : Πρόγραμμα ανάδειξης και προστασίας οικοσυστημάτων, Πρόγραμμα καθαρισμού οδικών αξόνων & περιοχών υψηλής επισκεψιμότητας, Συντήρηση και ανακαίνιση οδών, Καθαρισμός Παραλιών, Αντιπλημμυρικές παρεμβάσεις (π.χ. καθαρισμός ρεμάτων,

κ.α.), Περιβαλλοντική εκπαίδευση, Μελέτη του περιβαλλοντικού αποτυπώματος και ενεργός διαχείριση της κλιματικής αλλαγής, Πρόγραμμα εξοικονόμησης ενέργειας & προώθησης των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, Ευαισθητοποίηση των πολιτών στην ανακύκλωση και επανάχρηση υλικών, Χαρτογράφηση και τεκμηρίωση του πολιτισμικού αποθέματος της Πελοποννήσου, Οργάνωση και προβολή πολιτιστικών

δρώμενων, Μικτά Εργαστήρια πολιτιστικών δραστηριοτήτων & κοινωνικής ένταξης, Υποστήριξη προγραμμάτων αντιμετώπισης εξαρτησιογόνων ουσιών, Ευαισθητοποίηση στην αντιμετώπιση της παιδικής παχυσαρκίας, Υποστήριξη της κοινωνικής οικονομίας, Ενίσχυση της ένταξης ΑμΕΑ στην αγορά εργασίας, Εθελοντισμός και Κοινωνία των Πολιτών: Ανάπτυξη δικτύου εθελοντισμού, Βιώσιμη Κινητικότητα – Ανάπτυξη της φυσικής δραστηριότητας των πολιτών και του αθλητισμού, Οριζόντια συντήρηση και ενίσχυση της λειτουργικότητας των κοινωνικών υποδομών.

Η ΠΡΑΞΗ ΥΛΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΜΕ ΙΔΙΑ ΜΕΣΑ. ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ ΘΑ ΩΦΕΛΗΘΟΥΝ 280 ΑΤΟΜΑ.

Η χρονική διάρκεια υλοποίησης του φυσικού αντικειμένου της πράξης είναι 12 (μήνες).

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...