Menu
RSS
Τετάρτη, 24/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

22 θέσεις εργασίας γιατρών σε Κέντρα Υγείας και Περιφερειακά Ιατρεία στην Αρκαδία

22 θέσεις εργασίας γιατρών σε Κέντρα Υγείας και Περιφερειακά Ιατρεία στην Αρκαδία
Πρόσκληση ενδιαφέροντος για κενές και κενούμενες θέσεις Κέντρων Υγείας και Περιφερειακών Ιατρειών αφορά και την Αρκαδία.
Συγκεκριμένα στην πρόσκληση αυτή, προβλέπονται 22 θέσεις για την περιοχή μας.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του Ιατρικού Συλλόγου Αρκαδίας, ιατροί που είχαν καταθέσει αιτήσεις για την συμμετοχή τους στην παραπάνω προκήρυξη , θα καταθέσουν μόνο συμπληρωματική αίτηση χωρίς να επισυνάψουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά (εκτός αυτών που ήταν ελλιπή).
1.Τα αναγραφόμενα στοιχεία στην αίτηση – υπεύθυνη δήλωση του αιτούντος καταχωρούνται ως έχουν (κατ΄ εκτίμηση και της υπηρεσίας) και δεν επιδέχονται αμφισβήτησης από πλευράς του υποψηφίου. 2.Σας γνωρίζουμε, ότι λόγω προθεσμίας υποβολής των δικαιολογητικών και για την εξυπηρέτηση των υποψηφίων, η υπηρεσία μας, όπου δεν προκύπτει αντιστοίχιση βαθμολογίας, στα πτυχία κρατών – μελών της ΕΕ λαμβάνει υπόψη την αριθμητική βαθμολογία δια της απλής μεθόδου. Επισημαίνεται, ότι τούτο δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση αντιστοίχιση βαθμολογίας, η οποία παρέχεται και μόνο από το ΔΟΑΤΑΠ, ούτε μπορεί να χρησιμοποιηθεί για άλλο σκοπό πέραν της παρούσας.


Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...