Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

69 προσλήψεις προγραμματίζει ο Δήμος Τρίπολης - Δείτε τις θέσεις!

69 προσλήψεις προγραμματίζει ο Δήμος Τρίπολης - Δείτε τις θέσεις!
Ο προγραμματισμός των επόμενων προσλήψεων στο Δήμο Τρίπολης συζητήθηκε και εγκρίθηκε στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο.
Το «Καλημέρα Αρκαδία» παρουσιάζει τις θέσεις που εγκρίθηκαν και συνολικά είναι 69.
 
44 ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΣΧΟΛΕΙΩΝ
Το Δημοτικό Συμβούλιο ενέκρινε τη σύναψη συνολικά σαράντα τεσσάρων (44) συμβάσεων μίσθωσης έργου, για τις ανάγκες καθαρισμού σχολικών κτηρίων για τη σχολική περίοδο 2015 -2016.
Συγκεκριμένα 24 συμβάσεις για τα σχολικά κτήρια Α/βθμιας εκπαίδευσης και 20 συμβάσεις για τα σχολικά κτήρια Β/βθμιας εκπαίδευσης.
Οι συμβάσεις μίσθωσης έργου κρίνεται απαραίτητο να συναφθούν για τους εξής λόγους:
Α) ι) Στα σχολεία Α/θμιας εκπαίδευσης εργάζονται με σύμβαση αορίστου χρόνου συνολικά δέκα τέσσερις (14) καθαρίστριες, ενώ απαιτούνται άλλες είκοσι τέσσερις (24), σύμφωνα με το σύνολο των υπαρχόντων σχολικών μονάδων, τις συμβάσεις έργου που συνήφθησαν για το έτος 2014-2015, και τις εκτιμώμενες αποχωρήσεις.
ιι) Στα σχολεία Β/θμιας εκπαίδευσης εργάζονται με σύμβαση αορίστου χρόνου συνολικά δέκα τρεις (13) καθαρίστριες, ενώ απαιτούνται άλλες είκοσι (20), σύμφωνα με το σύνολο των υπαρχόντων σχολικών μονάδων, τις συμβάσεις έργου που συνήφθησαν για το έτος 2014-2015 και τις εκτιμώμενες αποχωρήσεις.
Β) Το έργο που θα εκτελέσουν οι ανάδοχοι θα είναι ο καθημερινός άψογος καθαρισμός των αντιστοίχων σχολικών αιθουσών, των κοινοχρήστων χώρων, των γραφείων και του αύλειου χώρου, ο γενικός καθαρισμός κατά την έναρξη του σχολικού έτους και κατά τις διακοπές Χριστουγέννων και Πάσχα.
Το παραπάνω έργο δεν ανάγεται στον κύκλο των συνήθων καθηκόντων των υπαλλήλων Δήμου μας .
Οι συμβάσεις θα έχουν διάρκεια από 1-9-2015 έως και 30-6-2016.
Η δαπάνη που θα προκύψει θα βαρύνει τον προϋπολογισμό του Δήμου οικ. Έτους 2015 και οικ. έτους 2016, εφόσον ο Δήμος επιχορηγηθεί με τις αντίστοιχες πιστώσεις από Ειδική πίστωση του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης.
 
ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΙΑΤΡΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
Εγκρίθηκε ακόμα η σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου με ένα άτομο ειδικότητας Ιατρού Εργασίας, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 8 του Ν. 3850/2010 και του άρθρου 12 παρ. 10 του Ν. 4071/2012, καθότι στο Δήμο μας δεν υπηρετεί υπάλληλος με αυτή την ειδικότητα. Η σύμβαση που θα υπογραφεί θα έχει διάρκεια ενός (1) έτους και οι υποχρεώσεις του αναδόχου είναι αυτές που περιγράφονται κυρίως στις διατάξεις των άρθρων 17-21 του Ν. 3850/2010.
Η δαπάνη που θα προκύψει θα βαρύνει τον προϋπολογισμό του Δήμου οικ. έτους 2015 και θα προβλεφθούν οι ανάλογες πιστώσεις και για το οικ. έτος 2016.
 
16 ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ
Τέλος, το Δ.Σ. ενέκρινε την πρόσληψη:
1. Δέκα έξι (16) υπαλλήλων κατηγορίας ΥΕ, ειδικότητας Εργατών Καθαριότητας.
2. Δύο (2) υπαλλήλων κατηγορίας ΔΕ, ειδικότητας ΔΕ Οδηγών αυτοκινήτων (απορριμματοφόρων) .
3. Ενός (1) υπαλλήλου κατηγορίας ΔΕ, ειδικότητας ΔΕ χειριστών μηχανημάτων έργων (σαρώθρου).
4. Ενός (1) υπαλλήλου κατηγορίας ΔΕ, ειδικότητας ΔΕ χειριστών μηχανημάτων έργων ( γερανοφόρου) .
5. Ενός (1) υπαλλήλου κατηγορίας ΔΕ, ειδικότητας ΔΕ χειριστών μηχανημάτων έργων ( καδοπλυντηρίου)
5. Τριών (3) υπαλλήλων κατηγορίας ΔΕ, ειδικότητας ΔΕ χειριστών μηχανημάτων έργων ( φορτωτή - εκσκαφέα), οι οποίοι θα απασχοληθούν σε χώρους όπου βρίσκονται απορρίμματα για τη διαμόρφωσή τους,με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου διάρκειας 8 μηνών.
Η πρόσληψη του παραπάνω προσωπικού κρίνεται απολύτως απαραίτητη καθότι το προσωπικό που υπηρετεί δεν επαρκεί να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες του Καλλικρατικού Δήμου Τρίπολης ενώ οι περιλαμβανόμενοι στους πίνακες διοριστέων της 1/617 Μ/2008 Προκήρυξης του Δήμου, μεταξύ των οποίων ένας (1) οδηγός και τέσσερις (4) εργάτες καθαριότητας δεν πρόκειται να διοριστούν άμεσα.
Η δαπάνη που θα προκύψει θα βαρύνει τους Κ.Α. 20.6041.0001 και 20.6054.0001 του προϋπολογισμού του Δήμου έτους 2015.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...