Menu
RSS
Τρίτη, 30/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Πεντάμηνα στην Αρκαδία – Ο ΟΑΕΔ ανακοίνωσε τα προσωρινά αποτελέσματα!

Πεντάμηνα στην Αρκαδία – Ο ΟΑΕΔ ανακοίνωσε τα προσωρινά αποτελέσματα!
Στην δημοσιότητα δόθηκε ο Προσωρινός Πίνακας Κατάταξης στο «Πρόγραμμα Κοινωφελούς Χαρακτήρα 2015», ο οποίος περιλαμβάνει 33 ωφελούμενους, εγγεγραμμένους στα μητρώα ανέργων του Οργανισμού, ηλικίας 18 ετών και άνω, στην Αρκαδία, οι οποίοι θα εργαστούν με πλήρη απασχόληση και ασφάλιση για 5 μήνες στους Επιβλέποντες Φορείς, όπως αυτοί έχουν καθοριστεί βάσει της Δημόσιας Πρόσκλησης 4/2015 της Διοικήτριας του ΟΑΕΔ.
Επίσης, δόθηκε στη δημοσιότητα ο Πίνακας Αποκλειομένων για το ίδιο πρόγραμμα.

Επισημαίνεται ότι, μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας εξέτασης των ενστάσεων από το Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού, εντός δεκαπέντε (15) εργάσιμων ημερών θα εγκριθεί με απόφαση της Διοικήτριας του ΟΑΕΔ, κυρίας Μαρίας Καραμεσίνη, ο Οριστικός Πίνακας Κατάταξης Ανέργων. Ο Οριστικός Πίνακας θα αναρτηθεί, με την ανακοίνωση της έκδοσης του, στον διαδικτυακό τόπο του ΟΑΕΔ.

Εκτός από τον Οριστικό Πίνακα Κατάταξης Ανέργων, θα καταρτιστούν και δημοσιοποιηθούν: α) Οι πίνακες κατάταξης επιτυχόντων ανά φορέα και ειδικότητα, καθώς και β) οι πίνακες κατάταξης επιλαχόντων ανά φορέα, ειδικότητα και επιλογή με βάση τις δηλωθείσες προτιμήσεις.

Οι άνεργοι οι οποίοι θα περιλαμβάνονται στον Οριστικό Πίνακα Κατάταξης Ανέργων θα πρέπει να είναι εγγεγραμμένοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ κατά την ημερομηνία υπόδειξης τους στους Επιβλέποντες Φορείς.

Ήδη, ο ΟΑΕΔ καταρτίζει την επόμενη Δημόσια Πρόσκληση για 17.917 θέσεις Κοινωφελούς Εργασίας σε φορείς του Δημοσίου, στο πλαίσιο της υλοποίησης του Προγράμματος. Η Δημόσια Πρόσκληση, αφού εγκριθεί από το ΑΣΕΠ, θα δημοσιοποιηθεί στο διαδικτυακό τόπο του ΟΑΕΔ.

Σημείωση: Το αποτέλεσμα της μοριοδότησης της αίτησης σας μπορείτε να το δείτε και μέσω των ηλεκτρονικών υπηρεσιών πατώντας ΕΔΩ.

Ενστάσεις κατά των αποτελεσμάτων τα οποία εμπεριέχονται στους Προσωρινούς Πίνακες μπορούν να υποβληθούν εντός 3 εργάσιμων ημέρων από την επομένη της ανάρτησης των Προσωρινών Πινάκων, δηλαδή από τις 8:00 το πρωί της Παρασκευής 7 Αυγούστου μέχρι και τις 12:00 το μεσημέρι της Τρίτης 11 Αυγούστου 2015. Η υποβολή ενστάσεων γίνεται αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο και μόνο από πιστοποιημένους χρήστες των ηλεκτρονικών υ̟πηρεσιών του Οργανισμού µε τη χρήση κωδικών ̟πρόσβασης (Ονοµασία Χρήστη και Συνθηµατικό). Oι ενιστάμενοι έχουν την δυνατότητα να υποβάλουν τυχόν απαραίτητα δικαιολογητικά, είτε ηλεκτρονικά ως συνημμένα αρχεία της ένστασης τους (μέχρι και τη λήξη της ηλεκτρονικής υποβολής των ενστάσεων) , είτε με κατάθεση στα αρμόδια ΚΠΑ2 μέχρι τις 15:00 το μεσημέρι της Τρίτης 11 Αυγούστου, βάσει και των όσων ορίζονται στη Δημόσια Πρόσκληση.  

Για την υποβολή ενστάσεων πρέπει να μεταβείτε στο σύστημα ηλεκτρονικών υπηρεσιών του ΟΑΕΔ πατώντας ΕΔΩ.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΚΛΕΙΟΜΕΝΩΝ

2 σχόλια

  • Αντί για καλύτερα,  ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!!!!
    Αντί για καλύτερα, ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!!!! Πέμπτη, 06 Αυγούστου 2015 21:34 Σύνδεσμος σχολίου

    Αξιοκρατία με τα ονόματα των επιτυχόντων και όχι μόνο "κρυμμένα" πίσω από κωδικούς δεν γίνεται...........

  • ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ
    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ Πέμπτη, 06 Αυγούστου 2015 19:24 Σύνδεσμος σχολίου

    ΝΑΙ ΟΚ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ.....

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...