Menu
RSS
Πέμπτη, 18/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Πρόσκληση για συνεργασία από τη ΔΕΥΑ Βόρειας Κυνουρίας

Πρόσκληση για συνεργασία από τη ΔΕΥΑ Βόρειας Κυνουρίας
Η ΔΕΥΑΒΚ ενδιαφέρεται να συνάψει σύμβαση παροχής υπηρεσιών με επαγγελματία χειριστή σκαπτικού μηχανήματος (ενδεικτικού τύπου JCB), προκειμένου να χειρίζεται το μηχάνημα έργων αλλά και το φορτηγό (7 τόνων), καθώς και για την εκτέλεση των λοιπών εργασιών που αφορούν τα μηχανήματα (συντήρηση, καθαρισμός, κλπ).

Ο ανάδοχος θα πρέπει να διαθέτει τις κατάλληλες άδειες χειριστή και οδηγού. Η αποζημίωση για την υπηρεσία καθορίζεται σε 12,5 € / ώρα απασχόλησης.

Ο μέσος απαιτούμενος αριθμός ωρών εργασίας ανά εργάσιμη ημέρα καθορίζεται σε (4) από Δευτέρα έως και Παρασκευή. Οι ελάχιστες απαιτούμενες ώρες καθ' όλη τη διάρκεια της σύμβασης ορίζονται οι 960,00 € ώρες. Σε περιπτώσεις αυξημένων αναγκών της υπηρεσίας, υπάρχει η δυνατότητα απασχόλησης περισσοτέρων ωρών, ακόμα και κατά τη διάρκεια απογευμάτων ή Σαββάτου-Κυριακής ή αργιών, μέχρι συνολικά 1.600 ώρες (μέγιστος αριθμός ωρών σύμβασης).

Η διάρκεια της σύμβασης θα είναι για (1) χρόνο (12 μήνες) ή μέχρι την εξάντληση του συνολικού μέγιστου αριθμού ωρών 1.600.

Η υπηρεσία εγγυάται για την  απασχόληση του επαγγελματία τουλάχιστον για τον ελάχιστο αριθμό ωρών 960 της σύμβασης κατά τη διάρκεια της ισχύος.

Για την υπηρεσία θα εκδίδεται τιμολόγιο παροχής υπηρεσιών κάθε μήνα ή δίμηνο (κατόπιν συμφωνίας), με ποσό που αντιστοιχεί στο σύνολο των ωρών απασχόλησης του συγκεκριμένου διαστήματος, πλέον του αναλογούντος ΦΠΑ. Πάσης φύσεως φόροι, κρατήσεις κλπ συμπεριλαμβάνονται στην καθορισθείσα ωριαία αποζημίωση.

Ανακεφαλαιώνοντας, το συνολικό ποσό της σύμβασης (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 23%) είναι 14.760 € (ελάχιστο) έως και 24.600,0 € μέγιστο.

Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 27550-24182 ή 27550-24183 (υπεύθυνοι κκ. Βλάχος Χρήστος & Σακαλής Βασίλειος), e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...