Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Βόρεια Κυνουρία: Πρόταση για 8 νέες θέσεις εργασίας

Βόρεια Κυνουρία: Πρόταση για 8 νέες θέσεις εργασίας
Με δύο αποφάσεις το Δημοτικό Συμβούλιο Βόρειας Κυνουρίας ενέκρινε πρόταση για συγκεκριμένες προσλήψεις.
Με την πρώτη απόφαση εγκρίνεται η υποβολή πρότασης για πρόσληψη τακτικού προσωπικού κατηγορίας ΠΕ και ΤΕ έτους 2016, κατά ιεραρχία, αριθµό ατόµων, κατηγορία και κλάδο ως ακολούθως :
• Έναν (1) Πολιτικών Μηχανικών ΠΕ για την στελέχωση της Τεχνικών Υπηρεσιών του ∆ήµου.
• Έναν (1) Τοπογράφων Μηχανικών ΠΕ για την στελέχωση της ∆ιεύθυνσης Περιβάλλοντος και Πολεοδοµίας του ∆ήµου
• Έναν (1) Αρχιτεκτόνων Μηχανικών ΠΕ για την στελέχωση της ∆ιεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του ∆ήµου.
• Έναν (1) Κτηνιάτρων ΠΕ για την στελέχωση του Αυτοτελούς Τµήµατος Τοπικής Οικονοµικής Ανάπτυξης του ∆ήµου
• Έναν (1) Κοινωνικών Λειτουργών ΤΕ για την στελέχωση του Αυτοτελούς Τµήµατος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Πολιτισµού και Αθλητισµού του ∆ήµου.
• Έναν (1) Πληροφορικής και Τεχνολογίας Υπολογιστών ΤΕ για την στελέχωση της ∆ιεύθυνσης ∆ιοικητικών και Οικονοµικών Υπηρεσιών του ∆ήµου.
Τα απαιτούµενα προσόντα για κάθε κατηγορία θα καθοριστούν σύµφωνα µε το Π∆ 50/2001.
Με άλλη απόφαση, εγκρίθηκε η υποβολή πρότασης για την πρόσληψη προσωπικού µε σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου για υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα, έτους 2016 (άρθρο 12 παρ. 14 του Ν.4071/2012, όπως αντικαταστάθηκε µε το άρθρο 48 του Ν. 4325/2015), ως ακολούθως :
• Έναν (1) χειριστή µηχανήµατος έργου (καλαθοφόρου) ∆Ε, Γ΄ οµάδας – Γ΄ τάξης ή οµάδα Α΄2ης ειδικότητας και κάτοχος διπλώµατος οδήγησης Γ΄ κατηγορίας, διάρκειας οκτώ µηνών.
Η πρόσληψη του χειριστή µηχανήµατος καλαθοφόρου είναι απαραίτητη γιατί δεν µπορούν να εξυπηρετηθούν οι ανάγκες χειρισµού των µηχανηµάτων έργου της υπηρεσίας µε το υπάρχον προσωπικό. Με το προσωπικό αυτό θα καλυφθούν οι ανάγκες του ∆ήµου για αντικατάσταση λαµπτήρων εντός των ορίων του ∆ήµου και για τις ανάγκες της υπηρεσίας καθαριότητας.
• Έναν (1) χειριστή µηχανήµατος έργου (γκρέιντερ) ∆Ε, Ζ΄ οµάδας – Γ΄ τάξης ή οµάδα Α΄3ης ειδικότητας και κάτοχος διπλώµατος οδήγησης Γ΄ κατηγορίας, διάρκειας οκτώ µηνών.
Η πρόσληψη του χειριστή µηχανήµατος γκρέιντερ είναι απαραίτητη γιατί δεν µπορούν να εξυπηρετηθούν οι ανάγκες χειρισµού των µηχανηµάτων έργου της υπηρεσίας µε το υπάρχον προσωπικό. Με το προσωπικό αυτό θα καλυφθούν οι ανάγκες του ∆ήµου για την συντήρηση των δικτύων άρδευσης και σε συµπληρωµατικές εργασίες αποκατάστασης των ανενεργών χωµατερών εντός των ορίων του ∆ήµου για τις ανάγκες της υπηρεσίας καθαριότητας.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...