Menu
RSS
Τετάρτη, 17/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Παναρκαδικό Νοσοκομείο - Ξεκινούν αιτήσεις για 33 θέσεις εργασίας!

Παναρκαδικό Νοσοκομείο - Ξεκινούν αιτήσεις για 33 θέσεις εργασίας!

Το Γ.Ν. Τρίπολης ανακοινώνει ότι αποφάσισε την πρόσληψη 33 ατόμων κατηγορίας ΥΕ, τα οποία θα εργαστούν στον τομέα των υπηρεσιών καθαριότητας των εγκαταστάσεών του. Η χρονική διάρκεια της πρόσληψης θα είναι μέχρι τις 31/12/2018 και οι προσληφθέντες θα εργάζονται με πλήρες οκτάωρο ωράριο. Η υποβολή των αιτήσεων ξεκινά την Παρασκευή 30/12/2016 και θα ολοκληρωθεί την Δευτέρα 8/12/2017.

Η παραπάνω Απόφαση είναι ιδιαίτερα σημαντική γιατί η υλοποίησή της γίνεται με απόλυτα διαφανή τρόπο, καθόσον η διαδικασία της πρόσληψης σε όλα τα στάδιά της γίνεται υπό την επίβλεψη και τον αυστηρό έλεγχο του ΑΣΕΠ. Περαιτέρω όλα τα στάδια της διαδικασίας καλύπτονται από υψηλή δημοσιότητα και οι υποψήφιοι έχουν δικαίωμα πλήρους ενημέρωσης, όσον αφορά  τους πίνακες κατάταξης και την μοριοδότησή τους.

Το Νοσοκομείο της Τρίπολης είναι από τα πρώτα Νοσοκομεία που προχώρησε στην εφαρμογή του νόμου για σύναψη ατομικών συμβάσεων εργασίας, μέσω ΑΣΕΠ, για την κάλυψη των αναγκών του στην καθαριότητα, υλοποιώντας παράλληλα μια πάγια απαίτηση των εργαζομένων στον τομέα αυτό, με δημοσιότητα, αντικειμενικότητα και διαφάνεια. Το παράδειγμα του Νοσοκομείου μας θα ακολουθήσουν στο άμεσο μέλλον και τα άλλα νοσοκομεία της χώρας.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό εντυπο ασεπ ΣΟΧ.4 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Γενικό Παναρκαδικο Νοσοκομείο Τρίπολης «Η ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ», Τέρμα Ερυθρού Σταυρού Τ.Κ 22 131 Τρίπολη Ν. Αρκαδίας, απευθύνοντάς την, στο Τμήμα Προσωπικού υπόψιν κ. Σπηλιωτοπούλου (τηλ. επικοινωνίας: 2713601743). 

Δείτε όλη την προκήρυξη, ΕΔΩ!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...