Menu
RSS
Τετάρτη, 24/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

ΚΕΚ Ανάπτυξη: Επιδότηση 100% σε επιχειρήσεις για πρόσληψη ανέργων!

ΚΕΚ Ανάπτυξη: Επιδότηση 100% σε επιχειρήσεις για πρόσληψη ανέργων!
Στα πλαίσια του προγράμματος «ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΝΕΡΓΩΝ 29-64 ΕΤΩΝ ΣΕ ΚΛΑΔΟΥΣ ΑΙΧΜΗΣ» δίνεται η δυνατότητα της ενίσχυσης του ανθρώπινου δυναμικού των επιχειρήσεων, με 100% επιδοτούμενο και πιστοποιημένο προσωπικό σε επαγγελματικές ειδικότητες των αντίστοιχων κλάδων.

Η επιδότηση προέρχεται εξ’ ολοκλήρου από κονδύλια της ΕΕ και του Ελληνικού κράτους και δεν υπάρχει καμία οικονομική και ασφαλιστική επιβάρυνση των επιχειρήσεων που θα προσφέρουν θέσεις πρακτικής άσκησης.

Οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις δεν έχουν υποχρέωση πρόσληψης του ωφελούμενου μετά τη λήξη της απασχόλησής του. Στο πλαίσιο μελλοντικής/διακριτής δράσης, επιχειρήσεις οι οποίες θα προβούν στην πρόσληψη ωφελούμενου/ων μετά τη λήξη της συμμετοχής τους στη δράση δύναται να επιχορηγηθούν (Οι όροι και οι προϋποθέσεις της επιχορήγησης θα αποτελέσουν αντικείμενο άλλης δράσης).

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος «Ανάπτυξη & Εξέλιξη» σας προτείνει συνεργασία και συμμετοχή της επιχείρησής σας στη Δράση, καθώς τα οφέλη που προκύπτουν είναι πολλαπλά. Τα έμπειρα και εξειδικευμένα στελέχη του Φορέα μας: 

  • Θα σας ενημερώσουν ολοκληρωμένα για τις διαδικασίες και τους όρους υλοποίησης του προγράμματος με έμφαση στους όρους υλοποίησης της πρακτικής άσκησης (Οργάνωση & Διαχείριση χρονοδιαγράμματος συνεντεύξεων, Εγγυημένη ημερομηνία έναρξης απασχόλησης ωφελούμενων, Συμβουλευτική υποστήριξη καθ’ όλη τη διάρκεια συμμετοχής της επιχείρησης στη δράση καθώς και Συλλογή, αξιολόγηση & άμεση αποστολή βιογραφικών σημειωμάτων υποψηφίων)

  • Θα αποτυπώσουν και θα διερευνήσουν τις απαιτήσεις της θέσης πρακτικής άσκησης που προσφέρεται (πλήρης αποτύπωση-περιγραφή της θέσης εργασίας/πρακτικής άσκησης που επιθυμείτε να καλύψετε)
Η συνεργασία της επιχείρησής σας μαζί μας δεν επιφέρει κανένα κόστος και περιλαμβάνει όλες τις διαδικασίες που απαιτούνται για τη στελέχωση θέσεων με υποψηφίους όλων των επιπέδων και των επαγγελματικών ειδικοτήτων του κλάδου που δραστηριοποιείστε.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος επιχειρήσεων στον παρακάτω σύνδεσμο: http://www.anaptixi-exelixi.gr/praktiki/

 

ΩΡΕΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 09:00-21:00 & Σάββατο 09:00-14:00

 

ΑΣΤΡΟΣ, ΤΗΛ: 2755024094

ΤΡΙΠΟΛΗ,ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ 127, ΤΗΛ: 2710227703

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.   -  web: www.anaptixi-exelixi.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...