Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Έγκριση για προσλήψεις σε παιδικούς σταθμούς και ΚΑΠΗ ζητά το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Τρίπολης

Έγκριση για προσλήψεις σε παιδικούς σταθμούς και ΚΑΠΗ ζητά το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Τρίπολης
Με ομόφωνη απόφαση, η διοίκηση του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου του Δήμου Τρίπολης ζητά την έγκριση πρόσληψης της ΠΥΣ 33/2006 όπως ισχύει ενός ένα άτομο ειδικότητας ΤΕ βρεφονηπιοκόμων, τριών ατόμων ειδικότητας ΔΕ Μαγείρων και ενός ατόμου ειδικότητας ΥΕ Γενικών καθηκόντων με οκτάμηνη σύμβαση για την κάλυψη αναγκών του ΝΠΔΔ του Δήμου Τρίπολης για το έτος 2017.
Οι θέσεις προβλέπονται στον ΟΕΥ του ΝΠΔΔ του Δ. Τρίπολης.
 Η δαπάνη μισθοδοσίας του υπό πρόσληψη προσωπικού έχει προβλεφθεί και θα βαρύνει τις οικείες πιστώσεις του προϋπολογισμού του ΝΠΔΔ του Δ. Τρίπολης έτους 2017.
Στην εισήγησή του, ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ, Θεόδωρος Καραλής τόνισε: «Στο Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Τρίπολης οι Παιδικοί Σταθμοί Τριπόλεως, Λεβιδίου και Τεγέας καθώς και τα ΚΑΠΗ του Δήμου Τρίπολης. Λόγω μεγάλου αριθμού του προσωπικού που συνταξιοδοτήθηκε υπάρχει ανάγκη πρόσληψης προσωπικού με οκτάμηνη απασχόληση ώστε να εξασφαλιστεί η λειτουργία των δομών παιδικοί σταθμοί - ΚΑΠΗ οι οποίοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα λειτουργίας τους αφού στερούνται προσωπικό καθαριότητας ώστε να καλυφτούν οι βασικές ανάγκες υγιεινής των νηπίων που φοιτούν σε αυτούς καθώς και των γερόντων μελών του ΚΑΠΗ.
 Με την Απόφασή μας αυτή, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 3584/2007 με τις προϋποθέσεις και τη διαδικασία των παρ. 2-17 του άρθρου 21 του Ν.2190/2994 όπως ισχύει, ζητάμε την έγκριση πρόσληψης της ΠΥΣ 33/2006 όπως ισχύει για ένα άτομο ειδικότητας ΤΕ βρεφονηπιοκόμων, τριών ατόμων ειδικότητας ΔΕ Μαγείρων και ενός ατόμου ειδικότητας ΥΕ Γενικών καθηκόντων με οκτάμηνη σύμβαση για την κάλυψη αναγκών του ΝΠΔΔ του Δήμου Τρίπολης.»
 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...