Menu
RSS
Τρίτη, 19/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

ΑΣΕΠ | Έρχονται 10 νέες προκηρύξεις για 1.110 μόνιμες προσλήψεις

ΑΣΕΠ | Έρχονται 10 νέες προκηρύξεις για 1.110 μόνιμες προσλήψεις
Προκηρύξεις για τουλάχιστον 1.110 μόνιμες προσλήψεις θα εκδώσει το ΑΣΕΠ έως το τέλος του χρόνου. Οι προσλήψεις ενδεικτικά θα αφορούν στη ΔΕΗ, το Μουσείο Ακρόπολης, τις φυλακές της χώρας, την ΑΑΔΕ και την ΕΥΔΑΠ.
Το σύνολο των φορέων του δημοσίου που θα εκδώσει προκηρύξεις για προσλήψεις το ΑΣΕΠ θα ανέρχεται σε τουλάχιστον δέκα ενώ θα υπάρξουν και προσλήψεις προσωπικού υποχρεωτικής εκπαίδευσης από μια πλειάδα φορέων.
Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη έχουν αποσταλεί στο ΑΣΕΠ και η Διεύθυνση της Ανεξάρτητης Αρχής ήδη βρίσκεται σε επικοινωνία με τους αιτούντες φορείς, για την έκδοση των παρακάτω προκηρύξεων:
- Προκήρυξη για την πλήρωση 26 θέσεων (1 ΠΕ και 25 ΔΕ) στην ΔΕΗ (12Κ/2017).
- Προκήρυξη για την πλήρωση 68 θέσεων ΠΕ,ΤΕ ,ΔΕ και ΥΕ του Υπουργείου Πολιτισμού (Κρατική σχολή Ορχηστρικής τέχνης, Ταμείο Αρχαιολογικών Πόρων και Απαλλοτριώσεων, Κεντρική Υπηρεσία και Μουσείο της Ακρόπολης).
- Προκήρυξη για την πλήρωση 8 θέσεων ΠΕ Ιατρών στην ΑΕΜΥ Α.Ε
- Προκήρυξη του Ελληνικού Κέντρου Ψυχικής Υγιεινής και Ερευνών (ΕΚΕΨΥΕ) για 15 θέσεις ΠΕ και ΤΕ κατηγορίας
- Προκήρυξη της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών για 3 θέσεις ΠΕ και ΔΕ κατηγορίας
- Προκήρυξη της ΑΑΔΕ για 27 θέσεις του κλάδου ΠΕ Πληροφορικής.
Παράλληλα, έχουν ενταχθεί σε σχέδιο προκήρυξης και είναι σε τελικό στάδιο επεξεργασίας από τη Διεύθυνση Προκηρύξεων αιτήματα από διάφορους φορείς για 100 θέσεις ΥΕ Κατηγορίας και στην ΕΥΔΑΠ ΑΕ 230 θέσεις των κατηγοριών ΠΕ,ΤΕ και ΔΕ.
Παράλληλα, έρχεται και μια μεγάλη προκήρυξη για προσλήψεις σοφρωνιστικών υπαλλήλων και εξωτερικών φρουρών στις φυλακές της χώρας . Συγκεκριμένα ήδη έχει δοθεί πράσινο φως για την κίνηση των διαδικασιών πρόσληψης 633 ατόμων ως τακτικό προσωπικό για τη στελέχωση Υπηρεσιών του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και ειδικότερα τα καταστήματα φυλακών της χώρας με νέα προκήρυξη του ΑΣΕΠ.
Όπως προκύπτει από έγγραφο του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ξεκινά άμεσα και η εκκίνηση των διαδικασιών πρόσληψης εξακοσίων τριάντα τριών (633) ατόμων ως τακτικό προσωπικό για τη στελέχωση των Καταστημάτων Κράτησης του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων με την έκδοση από το ΑΣΕΠ σχετικής προκήρυξης το αμέσως επόμενο διάστημα.
Επίσης ήδη εκδόθηκε η απόφαση της αναπληρώτριας υπουργού Εργασίας κ. Φωτίου με την οποία και καθορίζονται οι θέσεις που θα καταληφθούν από τους «προστατεύομενους» του ΟΑΕΔ.
Συγκεκριμένα καθορίζεται ο συνολικός αριθμός των θέσεων εργασίας στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, που πρόκειται να πληρωθούν από άτομα που προστατεύονται από τις διατάξεις του ν. 2643/1998, σε σαράντα πέντε (45).
Πηγή: dikaiologitika.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...