Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Πέντε γυμναστές θα προσληφθούν σε Δήμους της Αρκαδίας!

Πέντε γυμναστές θα προσληφθούν σε Δήμους της Αρκαδίας!


Με Κοινή Υπουργική Απόφαση – η οποία ήδη δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης – εγκρίθηκε η κατανομή θέσεων για την πρόσληψη χιλίων τριακοσίων εξήντα τριών (1363) πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής κατ’ ανώτατο όριο, με σκοπό τη στελέχωση των ΟΤΑ Α΄ Βαθμού και των ΝΠΔΔ και ΝΠΙΔ αυτών, που υλοποιούν Προγράμματα Άθλησης για Όλους (Π.Α.γ.Ο) περιόδου 2017-2018, όπως αυτές αξιολογούνται και προτείνονται προς έγκριση από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, δια της Δ/νσης Άθλησης για Όλους, Προβολής, Ανάπτυξης Αθλητισμού, Επιστημονικής Υποστήριξης και Διεθνών Σχέσεων.

Όσοι επιλέγονται για να εργαστούν στα Π.Α.γ.Ο. υπογράφουν σύμβαση εργασίας με το φορέα υλοποίησης του προγράμματος διάρκειας έως 8 μήνες, στην οποία καθορίζεται η ωριαία αποζημίωση, βάσει της κείμενης νομοθεσίας και του Οργανωτικού Πλαισίου Π.Α.γ.Ο, υπουργική απόφαση ΥΠΠΟΑ/ΓΔΥΑ/ΔΑΟΠΑΑΕΥΔΣ/ΤΣΠΕ- ΠΑΟ/187200/13385/1259/891 (ΦΕΚ 1774/Β΄/17-6-2016).

Ειδικότερα, προβλέπεται: «9.7.1.Όσοι επιλέγονται για να εργαστούν στα Π.Α.γ.Ο. υπογράφουν σύμβαση εργασίας με το φορέα υλοποίησης του προγράμματος, στην οποία καθορίζεται η ωριαία αποζημίωση, βάσει της κείμενης νομοθεσίας.
Η Γ.Γ.Α. χρηματοδοτεί το πρόγραμμα με το ποσό των 6,35 ευρώ την ώρα (μεικτές αποδοχές).
Ειδικά για τα Π.Α.γ.Ο. που αφορούν σε άτομα με αναπηρίες, φυλακές, κέντρα απεξάρτησης και κέντρα ψυχικής υγείας, η χρηματοδότηση καθορίζεται, με το ποσό των 7,15 ευρώ την ώρα (μεικτές αποδοχές).
Σε περίπτωση που η ωριαία αποζημίωση καταβάλλεται βάσει Δελτίου Παροχής Υπηρεσιών, αυτή καθορίζεται στο ποσό των 8,47 ευρώ (μεικτές αποδοχές, συμπεριλαμβανομένων όλων των νόμιμων φόρων και κρατήσεων).
Το ποσοστό για την χρηματοδότηση των Π.Α.γ.Ο. από την Γ.Γ.Α. εξαρτάται από το εκάστοτε διαθέσιμο ποσό στους σχετικούς ΚΑΕ (Κωδικούς Αριθμούς Εσόδων / Εξόδων) της για κάθε έτος.
Σε περίπτωση που η ωριαία αποζημίωση ορίζεται βάσει της κείμενης νομοθεσίας σε χαμηλότερο ωρομίσθιο από το ποσό που χρηματοδοτεί η Γ.Γ.Α., η χρηματοδότηση θα διαμορφώνεται ανάλογα με το ωρομίσθιο της κείμενης νομοθεσίας.»

ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ

Δήμος Βόρειας Κυνουρίας – 1 θέση
Δήμος Γορτυνίας – 2 θέσεις
Δήμος Τρίπολης – 2 θέσεις

Για τις αιτήσεις, θα εκδοθούν ανακοινώσεις από τον κάθε δήμο ξεχωριστά το επόμενο διάστημα.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...