Menu
RSS
Τρίτη, 19/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Σε προσλήψεις γιατρών προχωρά η ΔΕΗ για την Αρκαδία!

Σε προσλήψεις γιατρών προχωρά η ΔΕΗ για την Αρκαδία!

Η ΔΕΗ Α.Ε., προκηρύσσει είκοσι δύο (22) θέσεις Ιατρών, με τους οποίους προτίθεται να συνάψει Συμβάσεις Μίσθωσης Έργου ετήσιας διάρκειας, για την παροχή υπηρεσιών Ιατρικής της Εργασίας προς τις Μονάδες του Ομίλου ΔΕΗ. Οι δύο θέσεις αφορούν την Αρκαδία, η μία τη Μεγαλόπολη και τον Υδροηλεκτρικό Σταθμό Λάδωνα και η άλλη θέση τους νομούς Λακωνίας και Αρκαδίας.

Σύμφωνα με τις προϋποθέσεις που θέτει η κείμενη νομοθεσία, οι υποψήφιοι πρέπει να:

α. Είναι Ιατροί, μέλη Ιατρικού Συλλόγου.

β. Κατέχουν και ασκούν την ειδικότητα της Ιατρικής της Εργασίας, όπως πιστοποιείται από τον οικείο Ιατρικό Σύλλογο.

Σε περίπτωση που δεν εκδηλώσουν ενδιαφέρον υποψήφιοι με την υπόψη ειδικότητα, θα ακολουθούνται οι προβλέψεις του Ν. 3850/2.6.2010, άρθρο 16, παρ. 2.γ. Έχουν (οι άνδρες) εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ή να έχουν νόμιμα απαλλαγεί από αυτές.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν αίτηση υποβολής υποψηφιότητας (σύμφωνα με το συνημμένο υπόδειγμα), όπου θα αναφέρεται το έργο ή, κατά σειρά προτίμησης, τα έργα ενδιαφέροντός τους (βάσει του Πίνακα 1) και η οποία θα συνοδεύεται επί ποινή αποκλεισμού, από τα οριζόμενα παρακάτω δικαιολογητικά. Οι αιτήσεις συνοδευόμενες με τα απαραίτητα δικαιολογητικά θα πρέπει να υποβληθούν είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει θεωρημένη, από ΚΕΠ ή αστυνομικό τμήμα, την υπογραφή τους ή να αποσταλούν με συστημένη επιστολή, έως και 11.12.2017 από τους ενδιαφερόμενους Ιατρούς στο Πρωτόκολλο της ΔΕΗ/ΔΥΑΕ τις εργάσιμες ημέρες μεταξύ των ωρών 8:30 – 15:30 (Αραχώβης 32, 106 81 Αθήνα, 2ος όροφος, κωδικός NUTS : EL303).

Οι φάκελοι θα πρέπει να φέρουν την ένδειξη εξωτερικά : «Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου». Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικά, το εμπρόθεσμο της αίτησης κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής. Για περισσότερες πληροφορίες σε ιατρικά θέματα : κ.κ. Χ. Αλεξόπουλος (e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., τηλ. : 2103895505) και Α. Πολυχρονάκη (e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., τηλ. : 2103895434). Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα των αιτήσεων : α) στην Υπηρεσία μας στην παραπάνω ταχυδρομική διεύθυνση και β) στο δικτυακό τόπο της ΔΕΗ Α.Ε. (www.dei.gr -› Απασχόληση -› Θέσεις Εργασίας -› Συμβάσεις Μίσθωσης Έργου).

Η επιλογή θα γίνει από Επιτροπή που θα συσταθεί στη ΔΕΗ Α.Ε. για το σκοπό αυτό και η οποία θα προβεί στην αξιολόγηση των υποψηφίων με βάση τα απαιτούμενα προσόντα, την επιστημονική τους κατάρτιση και εμπειρία στο αντικείμενο της Ιατρικής της Εργασίας, λαμβάνοντας υπόψη συστάσεις εργοδοτών, εφόσον υπάρχουν. Η ΔΕΗ Α.Ε. μπορεί να λαμβάνει υπόψη την ανάγκη διασφάλισης της ποιότητας, της συνέχειας, της προσβασιμότητας, του οικονομικά προσιτού χαρακτήρα, της διαθεσιμότητας και της πληρότητας των υπηρεσιών, τις ειδικές ανάγκες των διαφορετικών κατηγοριών χρηστών, συμπεριλαμβανομένων των μειονεκτουσών και των ευάλωτων ομάδων, τη συμμετοχή και την ενδυνάμωση των χρηστών και την καινοτομία. Ειδικότερα η Επιτροπή δύναται να ζητήσει προσωπικές συνεντεύξεις από τους υποψήφιους, όπως και να αξιολογήσει παλαιότερη συνεργασία της ΔΕΗ Α.Ε. μαζί τους.

Ανακοίνωση ΔΥΑΕ-ΣΜΕ 1/2017

Έντυπο Αίτησης

Ιδιωτικό Συμφωνητικό Σύμβασης Μίσθωσης Έργου
(Ιατροί με την ειδικότητα ιατρικής της εργασίας)

Ιδιωτικό Συμφωνητικό Σύμβασης Μίσθωσης Έργου
(Ιατροί λοιπών κλινικών ειδικοτήτων)

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...