Menu
RSS
Τρίτη, 19/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

ΑΣΕΠ: Έρχονται μέσα στον Μάρτιο τέσσερις προκηρύξεις για 1.048 μόνιμες θέσεις

ΑΣΕΠ: Έρχονται μέσα στον Μάρτιο τέσσερις προκηρύξεις για 1.048 μόνιμες θέσεις

 

 
Διπλό «κτύπημα» από το ΑΣΕΠ μέσα στον Μάρτιο.

Κάθε «κτύπημα» ισοδυναμεί με την έκδοση δύο προκηρύξεων.

Η διπλή κίνηση του ΑΣΕΠ – μέσα στον μήνα που διανύουμε – περιλαμβάνει την έκδοση τεσσάρων προκηρύξεων με 1.048 μόνιμες θέσεις.

Πρώτη κίνηση: Δημοσιοποίηση, σχεδόν ταυτόχρονα, δύο διαγωνισμών που συγκεντρώνουν το έντονο ενδιαφέρον των υποψηφίων. Οι προκηρύξεις είναι έτοιμες από τα τέλη Φεβρουαρίου. Πρόκειται για τις διαδικασίες που αφορούν στην πρόσληψη 588 μονίμων στο υπουργείο Δικαιοσύνης και 103 υπαλλήλων Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης, με την δεύτερη προκήρυξη της ΕΥΔΑΠ.

Δεύτερη κίνηση: Έκδοση του δεύτερου ζεύγους προκηρύξεων. Πρόκειται για τους διαγωνισμούς του υπουργείου Πολιτισμού (200 θέσεις) και του Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας - ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε (158 μόνιμοι).
Η πλήρης εικόνα για το διπλό κτύπημα του ΑΣΕΠ συμπληρώνεται με δυο ακόμη στοιχεία:

Οι προθεσμίες υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων για τους τέσσερις διαγωνισμούς θα είναι μετά το τέλος των αιτήσεων για την προκήρυξη των δήμων. Ο κόμβος του ΑΣΕΠ δεν αντέχει ταυτόχρονη επιβάρυνση, είναι στα όριά του.

Οι μικρές καθυστερήσεις στην δημοσιοποίηση αυτών των διαγωνισμών οφείλονται στην εμπλοκή του όλων των υπαλλήλων του ΑΣΕΠ στον διαγωνισμό των δήμων. Το προσωπικό της Ανεξάρτητης Αρχής που ασχολείται με την προετοιμασία των προκηρύξεων αποσύρθηκε από αυτή την διαδικασία, μόλις, την προηγούμενη Παρασκευή, 9 Μαρτίου.

Στελέχη του ΑΣΕΠ υποστηρίζουν ότι θα τηρηθεί το χρονοδιάγραμμα για την έκδοση των προκηρύξεων, όπως αυτό αναφέρεται στο επίσημο έγγραφο της Ανεξάρτητης Αρχής.

Πηγή: workenter.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...