Menu
RSS
Τρίτη, 19/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Αρκαδία | Θέσεις εργασίας για το Πρόγραμμα Καταπολέμησης του Δάκου της Ελιάς

Αρκαδία | Θέσεις εργασίας για το Πρόγραμμα Καταπολέμησης του Δάκου της Ελιάς

Στην πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τριών (3 ) ατόμων για την κάλυψη εποχικών αναγκών στο Πρόγραμμα Καταπολέμησης του Δάκου της Ελιάς έτους 2018 της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής για τις ανάγκες αυτής στο Άστρος που εδρεύει στο δήμο Βόρειας Κυνουρίας προχωρά η Περιφερειακή Ενότητα Αρκαδίας.

Πρόκειται για θέσεις ΠΕ Γεωπόνοι ή ΤΕ Τεχνολόγοι Γεωπόνοι (Φυτικής Παραγωγής ή θερμοκηπιακών Καλλιεργειών και Ανθοκομίας ή Διοίκησης Γεωργικών Εκμεταλλεύσεων) με διάρκεια σύμβασης από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης και όχι πέραν της 30 - 11 - 2018.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 και να τ ην υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως , είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή , στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Περιφέρεια Πελοποννήσου, Περιφερειακή Ενότητα Αρκαδίας, Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής, Τμήμα Ποιοτικού και Φυτοϋγειονομικού Ελέγχου Δεληγιάννη 9, Τ.Κ. 221 32 - Τρίπολη, υπόψη κ. Τσέκου Γεωργίου (τηλ. επικοινωνίας: 2710 - 222691 και 2710 - 237074).

Διαβάστε όλη την προκήρυξη παρακάτω ...

1 σχόλιο

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 11 Αυγούστου 2018 21:36 Σύνδεσμος σχολίου

    Ναι.Να σε κάψω Γιαννη, να σ αλείψω λάδι...τώρα που έγινε ο δάκος,σαν ....κότσυφας......

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...