Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

ΟΑΕΔ κοινωφελής εργασία | Πότε θα βγουν τα τελικά αποτελέσματα για 30.333 θέσεις

ΟΑΕΔ κοινωφελής εργασία | Πότε θα βγουν τα τελικά αποτελέσματα για 30.333 θέσεις

Τα τρία νέα προγράμματα του ΟΑΕΔ που θα προκηρυχθούν άμεσα αλλά και το πότε θα αναρτηθούν τα τελικά αποτελέσματα της κοινωφελούς εργασίας αποκάλυψε η Διοικήτρια του Οργανισμού Απασχόλησης (ΟΑΕΔ).

Τα συγκεκριμένα προγράμματα αφορούν το μεν πρώτο την απασχόληση ανέργων νέων πτυχιούχων ανώτατης εκπαίδευσης, το δεύτερο την επιδότηση επιχειρήσεων που δημιούργησαν νέες θέσεις εργασίας και το τρίτο τη «δεύτερη επιχειρηματική ευκαιρία» για ανέργους πρώην επιχειρηματίες.

«Θα έχουν βγει στον "αέρα" μέχρι και τις αρχές Οκτωβρίου. Δηλαδή, εντός του πρώτου δεκαημέρου του Οκτωβρίου θα έχουν βγει στον "αέρα" και τα τρία προγράμματα, ξεκινώντας από τις επόμενες εβδομάδες» είπε η κ. Καραμεσίνη.

Η κ. Καραμεσίνη αναφέρθηκε και στους προσωρινούς πινάκες που αναρτήθηκαν, με τα αποτελέσματα του Προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας του υπουργείου Εργασίας και του ΟΑΕΔ και αφορούν 30.333 θέσεις, οκτάμηνης απασχόλησης σε δήμους.

Όπως ανέφερε, οι τυχόν ενστάσεις θα κατατεθούν εντός τριών εργασίμων ημερών και θα ακολουθήσει η εξέταση τους, ώστε η επανακατάταξη και οι τελικοί πίνακες με τα οριστικά αποτελέσματα, να προκύψουν σε περίπου τρεις εβδομάδες για να αρχίσουν οι προσλήψεις.

https://www.dikaiologitika.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...