Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Από το 2010 περιμένουν να πιάσουν δουλειά οι αδιόριστοι της προκήρυξης 6Κ/2008

Από το 2010 περιμένουν να πιάσουν δουλειά οι αδιόριστοι της προκήρυξης 6Κ/2008

Την άμεση παρέμβαση του Υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης προκειμένου να μπει ένα οριστικό τέλος στο Γολγοθά των αδιόριστων της προκήρυξης 6Κ/2008, που από το 2010, αναμένουν... την απορρόφησή τους στις θέσεις για τις οποίες το ίδιο το Κράτος τους έκρινε κατάλληλους, ζητά με νέα Ερώτησή του προς τον Αντώνη Μανιτάκη ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ.

Σύμφωνα με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της Ελληνίδας πολίτη Μαντώς Καϊάφα που παραδόθηκε στο λογαριασμό του Τέρενς Κουίκ, «ενώ για τους επιτυχόντες υπάρχει πλήρης ασάφεια σχετικά με το μέλλον τους, άλλοι επιτυχόντες από μεταγενέστερες προκηρύξεις ΔΙΟΡΙΣΘΗΚΑΝ καθιστώντας ακόμα μεγαλύτερη την αδικία εις βάρος των επιτυχόντων της προκήρυξης 6Κ/2008 ΔΕ κατηγορίας, πολλοί εκ των οποίων είναι άνεργοι αφού δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής σε άλλη προκήρυξη του δημοσίου μιας και θεωρούνται διοριστέοι!»

Και επειδή ο παραλογισμός σε αυτή τη χώρα περισσεύει, όσοι διοριστέοι-αδιόριστοι τόλμησαν να έρθουν σε επικοινωνία με τους υπεύθυνους προσωπικού των εκάστοτε φορέων, τους διαβιβάστηκε το «μήνυμα» πώς τα περισσότερα τμήματα στα οποία έχουν προσληφθεί, υπολειτουργούν λόγω έλλειψης προσωπικού!

«Πότε επιτέλους θα δοθεί τέλος στην ταλαιπωρία αυτών των ανθρώπων;» ερωτά τον αρμόδιο Υπουργό ο Τέρενς Κουίκ και υπογραμμίζει πώς «σε περίπτωση που δεν ληφθούν τα προσήκοντα μέτρα, οι επιτυχόντες της 6Κ, θα εμπλουτίσουν το φρικτό κατάλογο των χιλιάδων αυτοκτονούντων συμπολιτών μας, συμβάλλοντας έτσι και οι ίδιοι στην «εθνική προσπάθεια» της τρικομματικής συγκυβέρνησης για αποπληρωμή των τοκογλύφων δανειστών μας».

Ακολουθεί το κείμενο της Ερώτησης.

Στο ηλεκτρονικό μου ταχυδρομείο έλαβα επιστολή από την Ελληνίδα πολίτη κ. Μαντώ Καϊάφα σχετικά με το Γολγοθά των αδιόριστων της προκήρυξης 6Κ/2008.

Επανέρχομαι λοιπόν εκ νέου με Eρώτηση για το θέμα αυτό για να σας υπενθυμίσω τα εξής:

Στις 6 Αυγούστου του 2008 εκδόθηκε προκήρυξη του ΑΣΕΠ για 973 θέσεις τακτικού προσωπικού που αφορούσε άτομα Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (ΦΕΚ 362/24-07-2008) γνωστή και ως η 6Κ/2008.

Στις 25 Φεβρουαρίου 2009 εκδίδονται τα προσωρινά αποτελέσματα της κατηγορίας ΠΕ, στις13 Μαρτίου 2009 εκδίδονται τα προσωρινά αποτελέσματα της κατηγορίας ΤΕ και στις 5 Μαΐου 2009 εκδίδονται τα προσωρινά αποτελέσματα της κατηγορίας ΔΕ.

Εν συνεχεία 3 Αυγούστου 2009 εκδίδονται τα οριστικά αποτελέσματα της κατηγορίας ΤΕ, 9 Οκτωβρίου 2009 της κατηγορίας ΠΕ και 26 Μαρτίου 2010 της κατηγορίας ΔΕ (ΦΕΚ 245 τεύχος Γ).

Θα πρέπει εδώ να σημειωθεί ότι οι κατηγορίες ΠΕ και ΤΕ έχουν ΑΠΟΡΡΟΦΗΘΕΙ στο μεγαλύτερο βαθμό τους, ενώ η κατηγορία ΔΕ για άγνωστους λόγους εξακολουθεί και περιμένει!!!

Οι άνθρωποι αυτοί ήρθαν σε επικοινωνία με τους υπεύθυνους προσωπικού των εκάστοτε φορέων οι οποίοι τους διαβίβασαν πως τα περισσότερα τμήματα στα οποία είναι διορισμένοι υπολειτουργούν λόγω έλλειψης προσωπικού! 

Αν και η διαδικασία ολοκληρώθηκε το 2010 με τη δημοσίευση των ονομάτων των επιτυχόντων της εν λόγω προκήρυξης, συνεχίζουν να βιώνουν επί 3 χρόνια τον πλήρη εμπαιγμό από πλευράς διαδοχικών ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ κυβερνήσεων, καθώς ακόμα δεν έχει υπάρξει καμία επίσημη ανακοίνωση για τον διορισμό τους .

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ενώ για τους επιτυχόντες υπάρχει πλήρης ασάφεια σχετικά με το μέλλον τους, άλλοι επιτυχόντες από μεταγενέστερες προκηρύξεις ήδη ΔΙΟΡΙΣΘΗΚΑΝ και βέβαια αυτό καθιστά ακόμα μεγαλύτερη την αδικία εις βάρος των επιτυχόντων της προκήρυξης 6Κ/2008 ΔΕ κατηγορίας, πολλοί δε εκ των οποίων είναι άνεργοι εξαιτίας της δεινής οικονομικής κρίσης την οποία βιώνει η χώρα μας, και δεν έχουν επίσης δικαίωμα συμμετοχής σε άλλη προκήρυξη του δημοσίου μιας και θεωρούνται διοριστέοι.

Με βάση τα παραπάνω ερωτάσθε κ. Υπουργέ:

1.Πότε επιτέλους θα δοθεί τέλος στην ταλαιπωρία αυτών των ανθρώπων;

2.Θα δώσετε μια ξεκάθαρη απάντηση σχετικά με την ημερομηνία απορρόφησής τους; Να ζήσουν μέσα στην ανασφάλεια ή μήπως να συμπληρώσουν τον φρικτό κατάλογο των χιλιάδων αυτοκτονούντων συμπολιτών μας, συμβάλλοντας έτσι και οι ίδιοι στην «εθνική προσπάθεια» της τρικομματικής σας κυβέρνησης για αποπληρωμή των τοκογλύφων δανειστών μας;

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...