Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η μουσικό-λογοτεχνική βραδιά για τον Ελληνισμό του Πόντου (vd)

Η μουσικό-λογοτεχνική βραδιά για τον Ελληνισμό του Πόντου (vd)

Το βράδυ της Τετάρτης 10 Ιουλίου 2019 στο χώρο του αμφιθεάτρου του παιδικού σταθμού της Ιεράς Μητρόπολης Μαντινείας και Κυνουρίας πραγματοποιήθηκε η μουσικό-λογοτεχνική βραδιά αφιερωμένη στον Ελληνισμό του Πόντου. Μια ξεχωριστή εκδήλωση που διοργάνωσε ο Φιλοτεχνικός Όμιλος Τρίπολης με την υποστήριξη της Ιεράς Μητροπόλεως Μαντινείας και Κυνουρίας και του Παιδικού Σταθμού της Μητρόπολης.




Το πρόγραμμα ξεκίνησε με την Πρόεδρο του Φιλοτεχνικού Ομίλου Τρίπολης κα Εύη Μεντή η οποία προλόγισε την συγκεκριμένη εκδήλωση. Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας Αλέξανδρος ο οποίος μίλησε για την συγκεκριμένη μουσικό-λογοτεχνική βραδιά. Αν και στην εκδήλωση ήταν προγραμματισμένη η παρουσία του Ομότιμου Καθηγητή του ΕΜΠ κ. Νίκου Ουζούνογλου, ο οποίος λόγω ανωτέρας βίας δεν μπόρεσε να παρευρεθεί. Ωστόσο αναγνώστηκε την παρουσίαση που απέστειλε και αφορούσε την σύντομη αναδρομή στον Ελληνισμό του Πόντου.


Το τελευταίο μέρος αλλά ιδιαίτερα πλούσιο πρόγραμμα της εκδήλωσης αφορούσε το μουσικό μέρος της εκδήλωσης και την συναυλία αφιερωμένη στον στιχουργό Λευτέρη Παπαδόπουλο. Μια συναυλία στην οποία ερμηνεύτηκαν 25 πολύ γνωστά τραγούδια του υπό τον ρυθμικό χειροκρότημα αρκετών φίλων της μουσικής και όχι μόνο που βρέθηκαν στο θεατράκι του παιδικού σταθμού της Ι.Μ. Μαντινείας και Κυνουρίας.


Στο μουσικό μέρος της βραδιάς και στη συναυλία - αφιέρωμα στον Λευτέρη Παπαδόπουλο, συμμετείχαν στο Μπουζούκι ο Παντελής Γκόγκος, στην Ακουστική κιθάρα και στο τραγούδι ο Θωμάς Καραμαντζάκης, στο Ηλεκτρικό Μπάσο ο Χρήστος Γκανάς, στο Πιάνο και στο Τραγούδι η Μαρίνα Τσοκάνη και στο Τραγούδι ο Παναγιώτης Παπαντωνίου.

www.drt915.gr

https://youtu.be/75w0ygI3hOs

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...