Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Δημοτική αρχή Κώστα Τζιούμη | Θετική για συνεργασίες με παρατάξεις ή και με μεμονωμένα πρόσωπα «για να πάει η Τρίπολη ψηλα»!

Δημοτική αρχή Κώστα Τζιούμη | Θετική για συνεργασίες με παρατάξεις ή και με μεμονωμένα πρόσωπα «για να πάει η Τρίπολη ψηλα»!

Το βράδυ της μεγάλης νίκης του Κώστα Τζιούμη και της παράταξής του, ο νέος Δήμαρχος, έστειλε ένα ξεκάθαρο μήνυμα. Ότι είναι υπέρ των συνεργασιών και των συμπράξεων για να πάει η Τρίπολη μπροστά.

Έκτοτε, μεσολάβησε ένα σημαντικό χρονικό διάστημα, μέσα στο οποίο υπήρξε και η νομοθετική παρέμβαση της νέας κυβέρνησης, ώστε να ξεπεραστούν ζητήματα κυβερνησιμότητας στους δήμους.

Στο πολυνομοσχέδιο το οποίο ψηφίστηκε προ ημερών στη Βουλή, προβλέπεται μία ξεκάθαρη πλειοψηφία για την παράταξη του Δημάρχου στην Οικονομική Επιτροπή και στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής.

Τα νέα δεδομένα δεν άλλαξαν την στάση του Κώστα Τζιούμη, ο οποίος εξακολουθεί να πιστεύει σταθερά σε συνεργασίες και ουσιαστικές συμπράξεις.

Συνεργασίες οι οποίες θα μπορούσαν να γίνουν τόσο με παράταξη ή παρατάξεις, είτε με μεμονωμένα πρόσωπα, εφόσον υπάρξουν ανεξαρτητοποιήσεις.

Άλλωστε, η νομοθεσία προβλέπει πλέον ότι αν κάποιος ανεξαρτητοποιηθεί ή διαγραφεί από την παράταξη του, ναι μεν δεν μπορεί να μεταπηδήσει σε άλλη παράταξη, αλλά μπορεί να οριστεί Αντιδήμαρχος.

Σε κάθε περίπτωση, ο νέος Δήμαρχος Τρίπολης, θα προχωρήσει σε συνεργασίες, μόνο με εκείνες τις δυνάμεις με τις οποίες συμφωνούν προγραμματικά, για να προχωρήσει η Τρίπολη ψηλά.

Οπωσδήποτε βέβαια κάθε συνεργασία θα γίνει και με σεβασμό στα πρόσωπα εκείνα τα οποία έδωσε τον αγώνα τους για να κερδίσει η «Τρίπολη Αύριο», κάτι που σε καμία περίπτωση δεν λησμονά ο κ. Τζιούμης.

Με δεδομένο πάντως ότι η ορκωμοσία είναι στις 27 Αυγούστου 2019, οι όποιες εξελίξεις αναμένονται πολύ σύντομα.

© 2019 – www.kalimera-arkadia.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...