Menu
RSS
Τρίτη, 19/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Επιστρέφει το Καρναβάλι της Τρίπολης;

Επιστρέφει το Καρναβάλι της Τρίπολης;

Τη διάθεση να συνεργαστούν ώστε να αναβιώσει το Καρναβάλι της Τρίπολης διεφάνη ξεκάθαρα στη συνάντηση που έγινε ανάμεσα στον Δήμαρχο Τρίπολης Κώστα Τζιούμη και τη διοίκηση του Επιμελητηρίου Αρκαδίας.

Ένα από τα θέματα που συζητήθηκαν είναι οι εκδηλώσεις και οι δράσεις που θα μπορούσαν να οργανωθούν από κοινού ώστε να αυξηθεί η επισκεψιμότητα στην πόλη.

Μία από τις εκδηλώσεις αυτές είναι το Καρναβάλι. Τελευταία φορά που έγινε Καρναβάλι στην Τρίπολη ήταν τον Μάρτιο του 2014, επί Δημαρχίας Σμυρνιώτη. Έκτοτε, η Δημοτική Αρχή Παυλή, εξηγώντας το σκεπτικό της, αποφάσισε να μην συνεχίσει αυτό το θεσμό και να δώσει το βάρος σε άλλες εκδηλώσεις.

"Θεωρώ ότι η αγορά θέλει το καρναβάλι και ο Δήμαρχος μαζί με άλλους φορείς θα προσπαθήσουν να το αναβιώσουν" είπε σήμερα ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, Γιάννης Τρουπής.

Η δημοτική αρχή του Κώστα Τζιούμη είναι θετική και τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι είμαστε κοντά στην επιστροφή του Καρναβαλιού. Βέβαια, από αυτό το σημείο μέχρι να γίνει, χρειάζονται αρκετά βήματα και πρωτίστως καλή συνεργασία και συμμετοχή, για να διασφαλιστεί η επιτυχία του.

© www.kalimera-arkadia.gr

2 σχόλια

  • Λάκης
    Λάκης Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2019 15:11 Σύνδεσμος σχολίου

    Θα σας επιτρέψει κύριε Τζούμη ο κύριος Κοτσιάνης να κάνετε καρναβάλι. Αλλωστε απ΄οτι θυμόμαστε επι ημερών σας καταργήθηκε το καρναβάλι τώρα θέλετε να μας πεισετε ότι σας αρέσει;

  • ανώνυμος
    ανώνυμος Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2019 08:18 Σύνδεσμος σχολίου

    Οι κ.κ. εξαίρετοι δήμαρχοι εξ Αρτεμισίου τέλος οπότε τέλος και το αντίστοιχο καρναβάλι.....

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...