Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

«Βασικός υπεύθυνος και ηθικός αυτουργός ο κ. Τατούλης» λέει ο ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας

«Βασικός
υπεύθυνος και ηθικός αυτουργός ο κ. Τατούλης» λέει ο ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας

Σε ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας αναφέρονται τα εξής: «Όλοι είδαμε και ζήσαμε τα πρωτοφανή γεγονότα στη συνεδρίαση του Π.Σ της Περιφέρειας Πελ/σου στις 5/4, που είχε σαν αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό ενός συμπολίτη μας και την διακοπή φυσικά της συνεδρίασης .

p>Τι  ήταν αυτό όμως που ώθησε κάποιους συμπολίτες μας να έχουν παραβατικές συμπεριφορές, κάτι  που θα πρέπει να μας απασχολήσει όλους.

Κατά την γνώμη μας η συμπεριφορά και η τακτική που ακολουθεί ο κ. Τατούλης, εξεγείρουν τους πολίτες, γιατί φροντίζει πρώτα να διαχέει ψευδείς ειδήσεις σε βάρος των πολιτών που διεκδικούν τα αιτήματά τους και ταυτόχρονα τους λοιδορεί, όπως έπραξε στη συνεδρίαση του Π.Σ, φροντίζει όμως να συκοφαντεί και όσους  διαφωνούν με τις απόψεις του, όπως τον επικεφαλής της Α.Σ.Πελ/σου  Θαν.  Πετράκο, (που κάποιο λεωφορείο θα ερχόταν από την Κουμουνδούρου για να δημιουργήσουν φασαρίες ) όπως είπε η κ. Νικολάκου στη συνάντηση με μέλη της επιτροπής του Συλλόγου Μαντινείας, συκοφαντώντας και τον ΣΥΡΙΖΑ,  έτσι καλλιεργείτο κλίμα αρνητικό τις προηγούμενες ημέρες, για φασαρίες, προβοκάτορες κλπ,  και μάλιστα συμμετείχαν και τα γνωστά δύο κίτρινα μπλόκ.

Θεωρούμε ότι βασικός υπεύθυνος και ηθικός αυτουργός των γεγονότων στη συνεδρίαση του Π.Σ είναι ο ίδιος ο κ Τατούλης με την απαράδεκτη συμπεριφορά του, πού εξέγειρε τους πολίτες.

Ο κ Τατούλης νομίζει ότι με τέτοιες τακτικές θα ξεγελάσει τους πολίτες, φαίνεται ότι δεν έχει καταλάβει ότι οι εποχές των προβοκατόρων έχουν περάσει και όπως επίσης δεν έχει καταλάβει, ότι ακόμη και οι αγρότες είναι ενημερωμένοι και πολύ περισσότερο από αυτόν, και τους αδιέξοδους  τακτικισμούς  πια τους καταλαβαίνει και ο τελευταίος πολίτης.

Η συμπεριφορά του κ Τατούλη και της κας  Νικολάκου δημιουργούν προβλήματα στις συνεδριάσεις  του Π.Σ, και οι δύο δεν έχουν το ειδικό βάρος της διαχείρισης της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης, και πιθανώς να ζήσουμε και άλλα τέτοια γεγονότα από πολίτες που διεκδικούν  την επίλυση των προβλημάτων τους.

Εμείς καλούμε τις αρμόδιες υπηρεσίες του Ελληνικού Κράτους ακόμη και την δικαιοσύνη να ελέγξουν την συμπεριφορά του κ. Τατούλη και της κ. Νικολάκου, γιατί είναι συκοφαντική και προσβλητική για τους πολίτες, αλλά είναι και σε βάρος της λειτουργίας της Περιφερειακής  Αυτοδιοίκησης της Πελοποννήσου.»

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...