Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

«Τελείωσε η περίοδος των μονοκομματικών κυβερνήσεων» (vd)

«Τελείωσε η περίοδος των μονοκομματικών κυβερνήσεων» (vd)

Στην Τρίπολη βρέθηκε την Παρασκευή ο γνωστός επικοινωνιολόγος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας Marc, Θωμάς Γεράκης.

Ο κ. Γεράκης μίλησε στην κάμερα του kalimera-arkadia.gr και απάντησε σε μία σειρά από ερωτήσεις οι οποίες αφορούν τις δημοσκοπήσεις.

Στις απαντήσεις του είπε ότι οι δημοσκοπήσεις καταγράφουν τις τάσεις και δεν είναι προβλεπτικά εργαλεία. Ειδικά σε τέτοιες αναμετρήσεις, όπως αυτές οι εκλογές, είπε ότι καταγράφουν μία … κινούμενη άμμο.

Σήμερα, τόνισε, ότι είναι πολύ πιο εύκολο να σου απαντήσει κάποιος τι δεν θα ψηφίσει, παρά να σου πει την οριστική του επιλογή ψήφου.

Στη συνέχεια, είπε ότι αισθάνεται και πιστεύει ότι πολύς κόσμος θα αποφασίσει την ημέρα των εκλογών. Θα αποφασίσει δηλαδή την περίοδο που θα απαγορεύονται οι δημοσκοπήσεις.

«Θέλει να διαμαρτυρηθεί για το παρελθόν, αλλά θέλει να σκεφτεί την επομένη ημέρα. Δυσκολεύεται όλα αυτά μαζί να τα εντάξει μέσα σε μία επιλογή.

Ο κόσμος πλέον δεν επηρεάζεται από δημοσκοπήσεις κα δημοσιογράφους, έχει τα δικά του κριτήρια πλέον.

Οι δημοσκοπήσεις λένε ένα 35% από το δικομματισμό, έχουν διπλασιαστεί τα ποσοστά της αριστεράς, και φαίνεται ότι τελειώνουμε την περίοδο μονοκομματικών κυβερνήσεων και μπαίνουμε σε περιόδους πολυκομματικών κυβερνήσεων με μικρότερα κόμματα.

Όσο μεγαλύτερο μέσο όρο ηλικίας θα ευνοηθεί ο δικομματισμός, αν έχει μικρότερο μέσο όρο, θα ευνοηθούν και μικρότερα κόμματα» είπε.

Δείτε το βίντεο.. 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...