Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

"Ελάτε τα Χριστούγεννα στην Τρίπολη" | Κάλεσμα Νίκα σε όλους τους Πελοποννήσιους - Η Περιφέρεια δίνει 30.000 € για τις εκδηλώσεις!

"Ελάτε τα Χριστούγεννα στην Τρίπολη" | Κάλεσμα Νίκα σε όλους τους Πελοποννήσιους - Η Περιφέρεια δίνει 30.000 € για τις εκδηλώσεις!

Τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Τρίπολης αποφάσισε να στηρίξει η περιφέρεια Πελοποννήσου και μάλιστα με ένα σημαντικό ποσό της τάξεως των 30.000 €. Λευκό ψήφισε μόνο ο Π. Κάτσαρης.

Ο Περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας υπογράμμισε: «Στην Τρίπολη υπάρχει ανάγκη για στήριξη του επαγγελματικού κόσμου στην Τρίπολη, σε εστιατόρια, καφετέριες, νεανικά στέκια.

Υπάρχει ένας σχεδιασμός της δημοτικής αρχής για να κάνει ένα Χριστουγεννιάτικο χωριό στην πλατεία Άρεως και το κόστος θα ξεπεράσει τις 100.000 ευρώ.

Θα καλέσουμε τους Πελοποννήσιους να έρθουν στην Τρίπολη και να απολαύσουν μικροί και μεγάλοι το Χωριό στην Πλατεία.

Η Περιφέρεια υποστηρίζει και βοηθά το έργο. Τετραπλάσια χρήματα θα βάλει ο Δήμος Τρίπολης.

Να πέσουμε όλοι και να στηρίξουμε την Τρίπολη στα Χριστούγεννα.»

«Να κάνουμε προγραμματική σύμβαση και να ορίσει έναν εκπρόσωπο η περιφερειακή αρχή. Δίνουμε 30.000 ευρώ και προσωπικά πιστεύω ότι κάθε δράση εξωστρέφειας είναι θετική. H Τρίπολη να καθιερωθεί ως Χριστουγεννιάτικος προορισμός για την Πελοπόννησο.» είπε η Ντίνα Νικολάκου.

«Το θέμα είναι ότι τη φτώχεια δεν τη μοιράζουν με ασπιρίνες στην τοπική οικονομία. Όταν το κατανοήσουν και οι μαγαζάτορες, ίσως πάμε ένα βήμα παραπέρα. Το χρήματα δεν παράγεται από την εσωτερική ανακύκλωση της φτώχειας και μιζέριας από τα μνημόνια.» είπε ο Παναγιώτης Κάτσαρης.

Η Τζένη Δημητρακόπουλου είπε ότι χαίρεται που θα χρηματοδοτηθούν αυτές οι εκδηλώσεις, ενώ τόνισε ότι πρέπει να δούμε πιο σοβαρά πως θα διαχειριστούμε αιτήματα και από άλλους δήμους, να το δούμε συνολικά για όλη την περιφέρεια και πιο οργανωμένα. 

Ο αντιπεριφερειάρχης κ. Αναστασόπουλος τάχθηκε υπέρ της στήριξης της Πρωτεύουσας της Πελοποννήσου.

Ο Βαγγέλης Γιαννακούρας είπε ότι επιτέλους η περιφερειάρχη αρχή μπαίνει στη σωστή κατεύθυνση.

Θετικός ήταν και ο Θανάσης Πισιμίσης που ζήτησε προγραμματική με τον Δήμο και παρακολούθηση από την Περιφέρεια.

2 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου 2019 11:13 Σύνδεσμος σχολίου

    Γιατί ρε παιδιά ; Πέρυσι δεν λειτούργησε χριστουγεννιάτικο χωριό στην πλατεία Αρεως ; Μια χαρά κίνηση είχε η πόλη .Και ωραίο στολισμό .

  • ΑΝΟΝΥΜΟΣ
    ΑΝΟΝΥΜΟΣ Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου 2019 23:55 Σύνδεσμος σχολίου

    ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ Ο ΒΛΑΣΗΣ ΜΕΣΩ ΝΙΚΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΤΖΙΟΥΜΗ.ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΟΦΕΛΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ Η ΤΡΙΠΟΛΗ.ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΤΟΝ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΔΑΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΞΑΝΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΗ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΛΑΟΣ ΨΗΦΙΖΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΠΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ........

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...