Menu
RSS
Τρίτη, 19/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Σε μετωπική σύγκρουση πλέον η δημοτική αρχή Τζιούμη με τις παρατάξεις "Σμυρνιώτη - Παυλή - Τσιαμούλου"!

Σε μετωπική σύγκρουση πλέον η δημοτική αρχή Τζιούμη με τις παρατάξεις "Σμυρνιώτη - Παυλή - Τσιαμούλου"!

Πολύ θερμό αναμένεται το κλίμα, στα δημοτικά πράγματα της πόλης, μέσα στην εορταστική περίοδο, αφού πλέον η ολομέτωπη σύγκρουση ανάμεσα στη δημοτική αρχή του Κώστα Τζιούμη και τις παρατάξεις Σμυρνιώτη - Παυλή - Τσιαμούλου, φαντάζει ως αναπόφευκτη.

Η κοινή απόφαση των τριών παρατάξεων να μην προσέλθουν στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο, με αποτέλεσμα να μην γίνει η συνεδρίαση λόγω έλλειψης απαρτίας, προκάλεσε το ξέσπασμα του Δημάρχου Τρίπολης, Κώστα Τζιούμη, ο οποίος μίλησε ευθέως για "ενωμένη παράταξη", λέγοντας μάλιστα ότι πριν τις εκλογές αυτές οι τρεις παρατάξεις βρίζονταν μεταξύ τους και τώρα λειτουργούν ως "μια"! Επιπλέον, τόνισε ότι στο δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών, οι τρεις παρατάξεις ενώθηκαν και έχασαν, καλώντας τους να αποδεχθούν το αποτέλεσμα, όσο γίνεται πιο γρήγορα, για το ... δικό τους καλό.

Μάλιστα, προανήγγειλε και πειθαρχικές κυρώσεις για συμβούλους αυτών των τριών παρατάξεων που μετρούν τρεις συνεχόμενες απουσίες από τα δημοτικά συμβούλια. 

Ο κ. Τζιούμης είπε ξεκάθαρα ότι οι μάσκες έπεσαν και πλέον αντιμετωπίζει τις παρατάξεις Σμυρνιώτη - Παυλή και Τσιαμούλου ως μία ενωμένη, κοινή δημοτική παράταξη, από τη στιγμή που έχουν αποφασίσει να καταθέσουν κοινό τεχνικό πρόγραμμα και κοινό προυπολογισμό.

Από την άλλη πλευρά, οι εν λόγω τρεις παρατάξεις έχουν ουσιαστικά την πλειοψηφία μέσα στο δημοτικό συμβούλιο, αφού μετρούν 25 από τους 41 δημοτικούς συμβούλους. Δεν πήγαν στη συνεδρίαση της Δευτέρας, με το σκεπτικό ότι 
δεν είναι διατεθειμένοι να συναινέσουν σε διαδικασία υπερψήφισης ενός Τεχνικού Προγράμματος "που συντάχθηκε κατά τρόπο πρόχειρο και χωρίς τον απαιτούμενο διάλογο με τους θεσμικούς φορείς όπως οι Πρόεδροι και τα Συμβούλια των Κοινοτήτων του Δήμου μας, σας καλούμε να μη ξαναφέρετε το θέμα σε Δημοτικό Συμβούλιο πριν σας καταθέσουμε εναλλακτική πρόταση".

Εμμέσως πλην σαφώς, οι τρεις αυτές παρατάξεις στέλνουν ένα "μήνυμα" προς τη δημοτική αρχή για ό,τι επακολουθήσει, με δεδομένο ότι έχουν την πλειοψηφία μέσα στο συμβούλιο.

Σε κάθε περίπτωση, η πολιτική σύγκρουση ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι πλέον δεδομένη και το πλέον πιθανόν είναι η ένταση της κόντρας να αυξηθεί ακόμα περισσότερο, όσο περνούν οι μέρες.

© www.kalimera-arkadia.gr

5 σχόλια

  • Νίκος
    Νίκος Τρίτη, 10 Δεκεμβρίου 2019 21:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Ούτε ο Κατσαφάνας που έκανες αντιδήμαρχο δεν ήρθε Κωστάκη.... Πάρτο είδηση είσαι δήμαρχος μόνο για τους σουαρέδες και τα δελτία τύπου που σου γράφει ο κουμπάρος σου για τίποτα άλλο δεν κάνεις...

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 10 Δεκεμβρίου 2019 21:21 Σύνδεσμος σχολίου

    @20:14 κανε λιγο υπομονή και θα δεις ποιο Τεχνικό πρόγραμμα θα περάσει και για ποσο θα ειναι δημαρχισ ο δημαρχοσ σου!!! Άρχισε η αντιστροφη μέτρηση παπαγαλακι!!! Θα σου πω τότε ποιοσ εχει κεφάλι και ποιός δεν εχει αχρηστοι!!!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 10 Δεκεμβρίου 2019 20:14 Σύνδεσμος σχολίου

    θα του τα κλ....τε τα ........ και το τεχνικό πρόγραμμα θα περάσει και εσείς του εξασφαλιζεται και 2 τετραετία!!!οι δημοτικοί σύμβουλοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους σε παρατάξεις ΑΚΕΦΑΛΕΣ γιατί δεν ξέρουν τι ξημερώνει!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 10 Δεκεμβρίου 2019 16:59 Σύνδεσμος σχολίου

    πολλα νευρα Κωστκη βλεπω.Τσουζει ?

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 09 Δεκεμβρίου 2019 21:52 Σύνδεσμος σχολίου

    Άρχισαν τα γλέντια

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...