Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Χριστουγεννιάτικο Χωριό στην "Άρεως" | Δεν θα γίνει παγοδρόμιο - "Χιονοπόλεμος" για μικρούς και μεγάλους με ... τεχνητό χιόνι!

Χριστουγεννιάτικο Χωριό στην "Άρεως" | Δεν θα γίνει παγοδρόμιο - "Χιονοπόλεμος" για μικρούς και μεγάλους με ... τεχνητό χιόνι!

Από το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019 ξεκινά η λειτουργία του Χριστουγεννιάτικου Χωριού στην πλατεία Άρεως και θα παραμείνει ανοιχτό ως τις 4 Ιανουαρίου 2020.

Η Πλατεία Άρεως στολισμένη με Χριστουγεννιάτικες φιγούρες και δεντράκια, πολύχρωμα λαμπιόνια και στολίδια θα φιλοξενήσει ένα ξεχωριστό εορταστικό πάρκο για μικρούς και μεγάλους.

Στον αρχικό σχεδιασμό, υπάρχει μια αλλαγή της τελευταίας στιγμής, αφού τελικά δεν θα λειτουργήσει το Παγοδρόμιο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της δημοτικής ραδιοφωνίας (www.drt915.gr), ένα τεχνικό πρόβλημα δεν επιτρέπει την λειτουργία του παγοδρόμιου στην πλατεία, παράλληλα όμως ετοιμάζεται μια μεγάλη έκπληξη!

Πιο συγκεκριμένα στο χριστουγεννιάτικο χωριό θα δημιουργηθεί ένα δωμάτιο, μέσα στο οποίο θα…χιονίζει! Τα παιδιά θα μπορούν με την βοήθεια του τεχνητού χιονιού να παίξουν χιονοπόλεμο και να δημιουργήσουν τον δικό τους μοναδικό χιονάνθρωπο και να περάσουν στιγμές χαράς και ατελείωτου παιχνιδιού!


Σύμφωνα με την- Πηγή: https://www.kalimera-arkadia.gr/tripoli/item/60827-xristougenniatiko-xorio-kai-pagodromio-stin-tripoli-thetiki-gnomodotisi-apo-ti-dimotiki-koinotita.html

2 σχόλια

  • Agglos
    Agglos Κυριακή, 22 Δεκεμβρίου 2019 15:40 Σύνδεσμος σχολίου

    Ευτυχώς ήρθε η Καρούζου και θα δούμε χιόνι γιατί.....εδώ στην Αφρική που ζούμε δεν έχουμε δει ποτέ χιόνι¡!!!!!!!! Έλεος πια με την βλακεία που σας φέρνει!!! Πέστε απλώς μάλλον παραδεχτείτε επιτέλους ότι είστε ανίκανοι. !!!!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 21 Δεκεμβρίου 2019 21:02 Σύνδεσμος σχολίου

    ΚΙ ΕΞΩ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙ ΧΙΟΝΙ . . . . ΠΟΥ ΜΩΡΕ ; ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΕΧΝΗΤΟ ΧΙΟΝΙ ; Α ! ! ! ΕΙΠΑΜΕ . ΘΑ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΟΥΜΕ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ......ΣΤΗ ΦΤΩΧΗ ΤΡΙΠΟΛΗ .....ΣΤΗ ΦΤΩΧΗ ΑΡΚΑΔΙΑ . . . .

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...