Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Έρχονται αποφάσεις για το μέλλον της ΚΕΔΗΤ - Στο επίκεντρο και το Βοσυνιώτειο

Έρχονται αποφάσεις για το μέλλον της ΚΕΔΗΤ - Στο επίκεντρο και το Βοσυνιώτειο

Δύο κρίσιμα και δύσκολα ζητήματα που θα κληθούν να διαχειριστούν οι δημοτικές παρατάξεις της Τρίπολης είναι το μέλλον της ΚΕΔΗΤ και η υπόθεση του Βοσυνιώτειου.

Μέσα στην εβδομάδα, ο Δήμαρχος Τρίπολης, Κώστας Τζιούμης ανακοίνωσε ότι θα κληθούν οι επικεφαλής όλων των παρατάξεων για να συζητήσουν τα δύο αυτά ζητήματα.

Το θέμα της ΚΕΔΗΤ θα πάει σε δεύτερο επίπεδο στο δημοτικό συμβούλιο, αφού εξεταστούν όλες οι πιθανές λύσεις. Στην περίπτωση της ΚΕΔΗΤ θα εξεταστεί το ενδεχόμενο να παύει η λειτουργία της, αφού όμως διασφαλιστούν οι θέσεις εργασίας, αλλά και οι δομές. Η οικονομική κατάσταση της Επιχείρισης είναι τραγική, υπάρχουν δυσθεώρητα χρέη που δυσκολεύουν πολύ την εξεύρεση μιας διαφορετικής λύσης.

Όσο για το Βοσυνιώτειο, είναι γνωστό ότι ο σταθμός έχει σταματήσει να λειτουργεί, τα παιδάκια έχουν μεταφερθεί σε άλλες δομές, όμως υπάρχει μια μεγάλη εκκρεμότητα με τους εργαζομένους που είναι απλήρωτοι για δεκάδες μήνες.

"Στο Βοσυνιώτειο δεν έχει ουσιαστικά λόγο ο Δήμος Τρίπολης. Υπάρχουν αποφάσεις που λένε ότι δεν έχουμε τέτοιες αρμοδιότητες. Το Δημοτικό Συμβούλιο δεν μπορεί να λάβει αποφάσεις για το Βοσυνιώτειο, διότι είναι στην εποπτεία του Υπουργείου Υγείας με ΦΕΚ. Δεν έχουμε και τη δυνατότητα να το χρηματοδοτήσουμε, ακόμα κι αν το θέλουμε" τόνισε το πρωί στη δημοτική ραδιοφωνία ο Κώστας Τζιούμης.

Σε κάθε περίπτωση, η νέα εβδομάδα αναμένεται να φέρει εξελίξεις στα δύο αυτά μέτωπα.  

© www.kalimera-arkadia.gr

3 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 11 Ιανουαρίου 2020 19:18 Σύνδεσμος σχολίου

    όσον αφορά την κεδητ όλοι οι υπάλληλοι στους παιδικούς και τα κδαπ καθώς και οι διοικητικοί θα γίνουν 100% δημοτικοί υπάλληλοι βάσει του νόμου πράγμα που δεν έκρυψε ο Τζιουμης και δεν πούλησε εκδούλευση σε κανένα ενώ θα μπορούσε αν δεν ξέρεις ρώτα τρωκτικό και πίσω στο λαγούμι γρήγορα!!!!!!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 10 Ιανουαρίου 2020 21:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Οτι θα κλεισει την ΚΕΔΗΤ και θα μας κανει μονιμους υπαλληλους του δημου μας ελεγε.Ψεμααααααα και τωρα δεν ξερει τιποτα

  • ΓΙΑΝΝΗΣ
    ΓΙΑΝΝΗΣ Παρασκευή, 10 Ιανουαρίου 2020 17:50 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν έλεγες αυτά στις εργαζόμενες πριν τις εκλογές Δήμαρχε για να ψηφιστείς !!!!! και σε ψηφίσανε .... Ότι θα τις τακτοποιήσεις έλεγες, τώρα λες αλήθειες, τις οποίες όφειλες και να ξέρεις και να τις λες με ειλικρίνεια... Αρχίζει και φαίνεται το κουτόχορτο που τάισες τους πολίτες για να βγεις !!!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...