Menu
RSS
Πέμπτη, 18/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τρίπολη | Λειτουργεί το ασανσέρ στο κτίριο της Περιφέρειας - Αποκτούν πρόσβαση άτομα με κινητικά προβλήματα και ηλικιωμένοι!

Τρίπολη | Λειτουργεί το ασανσέρ στο κτίριο της Περιφέρειας - Αποκτούν πρόσβαση άτομα με κινητικά προβλήματα και ηλικιωμένοι!

Πράξη έκανε την υπόσχεσή του ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Παναγιώτης Νίκας και σήμερα εγκαινίασε τη λειτουργία ενός υπερσύγχρονου ασανσέρ στο κεντρικό κτίριο της Περιφέρειας, στην Τρίπολη.

Πρόκειται για μία υποδομή που δεν υπήρχε στην έδρα της Περιφέρειας, με αποτέλεσμα πολλοί συνάνθρωποι μας να μην έχουν πρόσβαση στο κτίριο.

Πλέον, τόσο οι ηλικιωμένοι άνθρωποι, όσο και τα άτομα με κινητικά προβλήματα, θα μπορούν να επισκέπτονται το κεντρικό κτίριο της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

“Η ράμπα και ο ανελκυστήρας ήταν η ελάχιστη υποχρεώσή μας απέναντι στα άτομα με κινητικά προβλήματα και στους ηλικιωμένους, οι οποίοι θα μπορούν πλέον να επισκέπτονται τις υπηρεσίες της Περιφέρειας στο κεντρικό της κτήριο” δήλωσε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, παρουσία και του προέδρου της Ομοσπονδίας ΑμεΑ Πελοποννήσου Νίκου Καραλή, αλλά και του μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας Αλεξάνδρου.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...