Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Στη Δημοτική Ραδιοφωνία μίλησε ο Ανδρέας Λυκουρέντζος

Στη Δημοτική Ραδιοφωνία μίλησε ο Ανδρέας Λυκουρέντζος

Στη Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης και στην εκπομπή «Καλημέρα Τρίπολη» μίλησε σήμερα το πρωί, ο Γραμματέας της Π.Ε της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Αρκαδίας, κ. Ανδρέας Λυκουρέντζος.

Ο κ. Λυκουρέντζος, σχολιάζοντας αρκετά θέματα της τρέχουσας πολιτικής (και τοπικής) επικαιρότητας, ζήτησε εκ νέου την εμπιστοσύνη των Αρκάδων στη μάχη των επερχόμενων εθνικών εκλογών την οποία, όπως είπε, θα τη δώσει μαζί με τους συμπατριώτες του. Για την ομιλία Σαμαρά στο Αιγάλεω είπε ότι έδειξε πως η Ν.Δ έχει αποθέματα συσπείρωσης και επανασυσπείρωσης των ψηφοφόρων της. Ο Αντώνης Σαμαράς, είπε, έχει ξεκαθαρίσει πώς βλέπει τα πράγματα: θέλουμε καθαρή εντολή από τον ελληνικό λαό, για να εφαρμόσουμε το πρόγραμμά μας, καθώς είναι πολύ δύσκολο να επιχειρείται να κυβερνηθεί ο τόπος «με συμβιβασμούς και ατέρμονες και ανούσιες συζητήσεις». Διαφορετικά, τόνισε ο κ. Λυκουρέντζος, αν δεν υπάρξει ισχυρή και αυτοδύναμη κυβέρνηση την επομένη των εκλογών, η Ελλάδα θα μπει στην πλήρη περιπέτεια.

Σχετικά με τις δηλώσεις Καμμένου, ο κ. Λυκουρέντζος τόνισε ότι είναι λυπηρό να ταυτίζονται με τις θέσεις της Αριστεράς, πολιτικοί που προέρχονται από το χώρο της Ν.Δ. «Το ζήτημα είναι τη Δευτέρα πώς θα κυβερνηθεί η χώρα, όχι να ακούγονται αστειότητες και ελαφρότητες», είπε ο Γραμματέας της Ν.Δ. Αναφερόμενος στις δηλώσεις Βενιζέλου για Σαμαρά περί αλαζονείας, είπε ότι αλαζονικά είναι αυτά που λέει ο κ. Βενιζέλος, ενώ το κόμμα του είναι 10 μονάδες πίσω και τόνισε ότι μιλούν για αυτοδυναμία αυτοί που γονάτισαν την Ελλάδα, την οποία έχουν μετατρέψει σε ένα απέραντο πτωχοκομείο.

Για τις δημοσκοπήσεις που εκφράζουν την πιθανότητα να μην συγκεντρώσουν αυτοδυναμία τα δύο κόμματα εξουσίας, ο κ. Λυκουρέντζος σημείωσε ότι κρατά τη διαφορά που υπάρχει υπέρ της Ν.Δ και κάλεσε τον κόσμο να αξιολογήσει τους πολιτικούς και τα κόμματα και να αποφασίσει ποιο τον εκφράζει περισσότερο, για να σταματήσει να επικρατεί, όπως είπε, η θολή ατμόσφαιρα και να επικρατήσει τελικά η αλήθεια. Απέκλεισε το ενδεχόμενο να γίνουν επαναληπτικές εκλογές, ενώ για την κατάρτιση του ψηφοδελτίου της Ν.Δ στην Αρκαδία ανέφερε ότι αυτοί που θα συμμετάσχουν, θα πρέπει να τηρήσουν τις αρχές της ενδοπαραταξιακής παράδοσης, καθώς η Ν.Δ είναι υπερήφανο κόμμα. Σχολιάζοντας αυτά που γράφονται σε διάφορα blogs και αφορούν τον ίδιο, είπε ότι δεν καταφεύγει στην ανωνυμία του διαδικτύου και ό,τι έχει να πει θα το πει σε δεδομένο χρόνο, επώνυμα και με υπογραφή, υπογραμμίζοντας ότι δεν θα ακολουθήσει στη λάσπη και στο βούρκο, αυτούς που είναι «μεγαλοβιομήχανοι της λάσπης», όπως τους αποκάλεσε. Ερωτηθείς να σχολιάσει την πρόσφατη παρουσίαση του βιβλίου για τις Α’ Βοήθειες του γιατρού κ. Βλάση, είπε ότι του θυμίζει υποψήφιο ο οποίος μαζί με τις πίτσες διένειμε και το προεκλογικό του φυλλάδιο και τέλος, για τα έκτροπα που σημειώθηκαν στο Περιφερειακό Συμβούλιο της Πέμπτης, είπε  ότι δεν συμφωνεί με τις ακραίες συμπεριφορές τις οποίες και καταδίκασε και πρόσθεσε ότι δεν είναι εναντίον καμιας επένδυσης, αλλά με την εφαρμογή του νόμου. Και κατέληξε: «Δεν μπορεί κάποιος που έχει το δικαίωμα υπογραφής, να προκαλεί το δημόσιο αίσθημα…».

Αργύρης Καρδαράς

www.drt915.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...