Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Σοβαρή καταγγελία από κατοίκους της Μαντινείας: «Είχαμε πληροφορίες ότι στο περιφερειακό συμβούλιο, υπήρχαν προβοκάτορες ανάμεσα στον κόσμο»

Σοβαρή καταγγελία από κατοίκους της
Μαντινείας: «Είχαμε πληροφορίες ότι στο περιφερειακό συμβούλιο, υπήρχαν προβοκάτορες ανάμεσα στον κόσμο»

Σοβαρότατες καταγγελίες έκαναν σήμερα τα μέλη του συλλόγου «Μαντινεία», που διαφωνούν με την εγκατάσταση και λειτουργία μονάδας βιοαερίου, στη θέση «Μπέλμπερη».

Σε συνέντευξη τύπου, ο Γιάννης Βασιλόπουλος, μέλος του Συλλόγου, είπε, με αφορμή όσα έγιναν την περασμένη Πέμπτη, στο περιφερειακό συμβούλιο: 

«Ο κ. Τατούλης, όταν εισήλθε στο κτίριο και κατά τη διάρκεια που περπάταγε στον εξωτερικό χώρο, δεν ενοχλήθηκε από κανέναν από τους παρευρισκόμενους. Κανείς, μα κανείς, δεν κινήθηκε εναντίον του. Άρα, από εδώ τεκμαίρεται ότι κανείς δεν είχε πρόθεση, από τους κατοίκους ούτε να χειροδικήσει, ούτε να βλάψει κάποιον».

Στη συνέχεια, ο κ. Βασιλόπουλος, αποκάλυψε: «Είπα στον κ. Πουλοκέφαλο (Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου), πριν αρχίσει η συνεδρίαση, ότι έχουμε πληροφορίες ότι ανάμεσα στους κατοίκους, υπάρχουν προβοκάτορες, κοιτάξτε την κατάσταση, διότι αν αντιληφθούμε κάτι, θα τον λιώσουμε τον προβοκάτορα. Υπήρχαν αστυνομικοί με πολιτικά στη συγκέντρωση κι αυτοί δεν είχαν καμία συμμετοχή, υπήρχαν όμως κι άλλοι που ήταν παρατρεχάμενοι. Πως άρχισαν τα επεισόδια, δεν μπορώ να το πω. Αλλά, ξέρετε ότι όταν αρχίσει κάτι σε μία μάζα ανθρώπων, πως θα συμπεριφερθεί κάποιος, κανείς δεν το ξέρει».

Για να συμπληρώσει, στη συνέχεια: «Η κυρία Νικολάκου μάς επαίνεσε ότι δεν είχαμε συμμετοχή στα επεισόδια.

…Υπάρχουν και ηθικοί αυτουργοί, είναι εκείνοι που έκαναν οτιδήποτε για να τσιγκλήσουν τον κόσμο να αντιδράσει, όταν ο κ. Τατούλης είπε ότι είχαμε συμφωνήσει με τον σύλλογο, να κατέβουμε με κοινή πρόταση, καμία συμφωνία δεν υπήρξε.

…Είπε ο κ. Μπούκλης ότι τον είχαν εγκλωβίσει κάποιοι σε κάποιοι καφενείο, να μας πει που ήταν, ποιοι τον απειλούσαν και πώς μπόρεσε να φύγει από εκεί. Εμείς, ούτε ασχοληθήκαμε με τον κ. Μπούκλη.

…Είναι λυπηρό και καταδικαστέο να τραυματίζεται κάποιος. Για τη δημοσιογράφο κ. Τράκα, είναι όχι μόνο καταδικαστέο είναι να τη χτυπάει, αλλά δεν θέλαμε εκπρόσωπος του τύπου μέσα σε τέτοιες συνθήκες, να μην μπορεί να κάνει τη δουλειά του.

…Δεν καταλαβαίνουμε την επιμονή του κ. Τατούλη να γίνει εδώ το έργο. Εδώ, πλημμυρίζει. Γίνεται ένα έργο που θα ξεκληρίσει τους αγρότες.»

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...