Menu
RSS
Σάββατο, 27/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ο Διεθνής Ποδηλατικός γύρος Ελλάδας στο Λεωνίδιο!

Ο Διεθνής Ποδηλατικός γύρος Ελλάδας στο Λεωνίδιο!

Σύμφωνα με το www.leonidion.gr, το Λεωνίδιο θα βρεθεί στα μέσα Μαΐου στο επίκεντρο της δημοσιότητας, λόγω της επιλογής του από τηνΕλληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας, ως τόπου τερματισμού και εκκίνησης στις δυο πρώτες διαδρομές (ΕΤΑΠ) του Διεθνή Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας, που θα πραγματοποιηθεί φέτος από 16 έως 20 Μαΐου 2012.Συγκεκριμένα το πρόγραμμα των  διαδρομών της διοργάνωσης έχει ως εξής:

able class="renderedtable" border="0" cellpadding="2" cellspacing="0">Τετάρτη 16/5 1° ΕΤΑΠ: Αρχαία Κόρινθος - Λεωνίδιο 137 χλμ. Πέμπτη 17/5 2° ΕΤΑΠ: Λεωνίδιο - Σπάρτη 135 χλμ. Παρασκευή 18/5 3° ΕΤΑΠ: Σπάρτη - Πύλος 160 χλμ. Σάββατο 19/5 4° ΕΤΑΠ: Αρχαία Ολυμπία - Καλάβρυτα 144 χλμ. Κυριακή 20/5 5° ΕΤΑΠ: Κόρινθος - Αθήνα 120 χλμ.

Ο Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδος είναι μια πολύ σημαντική διοργάνωση με παγκόσμιο ενδιαφέρον και προβολή, που διοργανώνεται από την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας, και θα συμμετάσχουν 16 ομάδες (14 από το εξωτερικό και 2 από την χώρα μας) με περίπου 120 αθλητές.

Χορηγοί επικοινωνίας θα είναι ο τηλεοπτικός σταθμός Skai, ο οποίος θα καλύψει τον αγώνα με 3 επίγειες κάμερες συνοδείας (2 σε αυτοκίνητο και 1 σε μοτοσικλέτα), και θα μεταφέρει πλάνα από τον όμορφο τόπο μας σε όλο τον κόσμο, και η εφημερίδα "ΤΑ ΝΕΑ", με πλούσιο έντυπο ρεπορτάζ, καθώς και προβολή από άλλα μέσα επικοινωνίας του δημοσιογραφικού οργανισμού Λαμπράκη (Δ.Ο.Λ.). Ο τερματισμός του 1ου ΕΤΑΠ θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι της Τετάρτης 16 Μαΐου στον χώρο του Ηρώου στο Λεωνίδιο, ενώ η εκκίνηση του 2ου ΕΤΑΠ  θα δοθεί από το ίδιο σημείο την Πέμπτη 17 Μαΐου, και ώρα 9 το πρωί, με τερματισμό στη Σπάρτη και ενδιάμεσες διαδρομές το Άστρος και την Τρίπολη.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...