Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Λαϊκές αγορές Τρίπολης | Απαλλάσσονται όλοι οι πωλητές από την πληρωμή του ημερήσιου τέλους!

Λαϊκές αγορές Τρίπολης | Απαλλάσσονται όλοι οι πωλητές από την πληρωμή του ημερήσιου τέλους!


Την απαλλαγή των πωλητών (επαγγελματιών και παραγωγών) λαϊκών αγορών μόνιμων και προσωρινών της Δ.Κ. Τρίπολης από την καταβολή τον ημερήσιου τέλους για τον μήνα Μάιο 2020 αποφάσισε ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης.

 

Αυτή η απόφαση λήφθηκε, λαμβάνοντας υπόψην τα εξής...

Τη συνέχιση των έκτακτων μέτρων που έχουν ληφθεί για την αντιμετώπιση των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του κορωνόίου COVID-19.

Την ανάγκη ενίσχυσης και στήριξης των τοπικών πωλητών (παραγωγών και επαγγελματιών) των λαϊκών αγορών οι οποίοι πλήττονται οικονομικά λόγω: • της απαγόρευσης μετακίνησης τους σε λαϊκές αγορές άλλων Περιφερειών και της μείωσης της συμμετοχής τους σε ποσοστά 50%, ανά κατηγορία (παραγωγοί και επαγγελματίες) στις λαϊκές αγορές της Δ.Κ. Τρίπολης και ότι 

μέχρι και σήμερα ο κλάδος των παραγωγών των λαϊκών αγορών δεν έχει ενταχθεί από το Υπουργείο Οικονομικών στους πληπόμενους από τα έκτακτα μέτρα κλάδους

 

Ο Δημοτικός Σύμβούλος κ. Γούργαρης Ευάγγελος είπε ότι "σχετικά με τις λαϊκές αγορές, δεν γνωρίζω αν πληρώνουν τίμημα ή όχι αλλα Θα πρέπει να ενταχθεί και η λαϊκή αγορά τον Λεβιδίου ατην απαλλαγή."

Επιμέλεια | www.kalimera-arkadia.gr 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...