Menu
RSS
Κυριακή, 16/06/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Γεμάτος ο "Τοίχος της Καλοσύνης" στην Τρίπολη!

Γεμάτος ο "Τοίχος της Καλοσύνης" στην Τρίπολη!
Υπάρχουν συμπολίτες μας που ποτέ δεν ξεχνούν εκείνους που έχουν ανάγκη. Τους στηρίζουν με μικρές και μεγάλες κινήσεις.

Μόνο θετικά σχόλια λοιπόν μπορεί να δημιουργήσει η εικόνα του "Τοίχου της Καλοσύνης" στην οδό Θεοκλήτου, στην Τρίπολη, ο οποίος σήμερα ήταν γεμάτος με τσάντες για συνανθρώπους μας που περνούν δύσκολα.

 
Ο "Τοίχος της καλοσύνης" βρίσκεται σε μια κρεμάστρα, στην οποία οι πολίτες μπορούν να τοποθετούν τσάντες με φαγητό ή ό,τι άλλο θέλουν. Όταν οι τσάντες περιέχουν φαγητά καλό θα είναι να αναφέρεται το είδος και ημερομηνία παρασκευής του φαγητού .
 
Η ιδέα αυτή δεν είναι ελληνική καθώς ξεκίνησε στη Τεχεράνη και στη Συρία σαν εξωτερική φιλανθρωπική δραστηριότητα στους δρόμους και πρωτίστως για τους άστεγους.
 
 
Με τη βοήθεια των social Media εξαπλώθηκε και σε άλλες χώρες. Από το Δεκέμβριο του 2015 ΟΙ ΤΟΙΧΟΙ ΤΗΣ ΚΑΛΟΣΥΝΗΣ έφτασαν και στη χώρα μας.
 
Συνήθως ο τοίχος χωρίζει τους ανθρώπους, όμως ο τοίχος της καλοσύνης τους ενώνει. Βασικός σκοπός αυτής της ιδέας είναι να σταματήσει ο κόσμος να βάζει σακούλες με καθαρό φαγητό δίπλα η μέσα στα σκουπίδια. Ελπίζουμε στην θετική υποδοχή της προσπάθειας μας από τους συμπολίτες μας.

Επιμέλεια | www.kalimera-arkadia.gr 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...