Menu
RSS
Τρίτη, 19/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Στα καταστήματα εστίασης ο Τζιούμης - "Στηρίζουμε τις τοπικές επιχειρήσεις" (vd)

Στα καταστήματα εστίασης ο Τζιούμης - "Στηρίζουμε τις τοπικές επιχειρήσεις" (vd)

Στο κέντρο της Τρίπολης, όπου συνομίλησε με πολίτες, αλλά και επιχειρηματίες εστίασης, πήγε το μεσημέρι της Τρίτης (26/5/2020) ο Δήμαρχος κ. Κώστας Τζιούμης.

Η δημοτική αρχή της Τρίπολης έχει δώσει ιδιαίτερη έμφαση στην επιτυχημένη επαναλειτουργία των καταστημάτων εστίασης, πάντοτε στο πλαίσιο που ορίζεται στις σχετικές υπουργικές αποφάσεις.

Ο Δήμαρχος άκουσε όσα του μετέφεραν οι πολίτες, αλλά και οι ιδιοκτήτες καταστημάτων, ενώ σε όλους τους τόνους κατέστησε σαφές ότι πρέπει να τηρηθούν οι κανόνες, προκειμένου οι επιχειρήσεις να μπορέσουν να λειτουργήσουν σωστά, χωρίς να δημιουργούνται προβλήματα και αντιπαραθέσεις.

Από την πρώτη στιγμή, η Δημοτική Αρχή στηρίζει τις πρωτοβουλίες για ενίσχυση της τοπικής επιχειρηματικότητας, ειδικότερα την δύσκολη περίοδο επιβολής των μέτρων λήψης για την αντιμετώπιση της πανδημίας κορωνοϊού COVID-19, και είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμη να ενισχύσει τις προσπάθειες για την επιτυχημένη επαναλειτουργία των επιχειρήσεων εστίασης.

Η ανάπτυξη των τραπεζοκαθισμάτων γίνεται με βάση τα προβλεπόμενα στη σχετική τροπολογία του Υπουργείου Εσωτερικών, με σκοπό τη διευκόλυνση αυτής της επανεκκίνησης σεβόμενοι όμως την καθημερινότητα και τις ανάγκες του συνόλου των καταστημάτων λιανικού εμπορίου και πρωτίστως όλων των δημοτών μας.

Σε περιπτώσεις, που δεν θα καταστεί η δυνατή η ανάπτυξη επιπλέον τραπεζοκαθισμάτων, προβλέπεται μείωση δημοτικών τελών.

2 σχόλια

  • Σωτήρης Σακελλαρίου
    Σωτήρης Σακελλαρίου Τετάρτη, 27 Μαϊος 2020 13:50 Σύνδεσμος σχολίου

    21:49 Με την κουκουλίτσα κάνω κι εγώ ανώνυμα σχόλια βλαχάκο και χωρίς να με ξέρει κανείς αφού δεν έχεις τα κάκαλα και τρέμεις μήπως χαλάσεις την τσάκιση στη φουστίτσα που φοράς. Ο Τζιούμης και ο κάθε Τζιούμης αυτός είναι. Με τη φάτσα του. Τον βλέπουν όλοι. 'Οπως επίσης και τα τοπικά ΜΜΕ. Γνωστοί είναι όλοι με τις φάτσες τους. Εσύ ποιος ακριβώς είσαι που το παίζεις έξυπνος και κάνεις και υποδείξεις; Ένα μηδενικό είσαι, ένας αρουραίος των υπονόμων, ένα ανθρωπάκι του κ@λου που φοράς φουστάνια και κρύβεσαι πίσω από την ανωνυμία και την ανυπαρξία σου, γράφοντας αισχρά σχόλια. Τι, όχι;

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 26 Μαϊος 2020 21:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Το έχετε τερματίσει πλέον. Τι νομίζετε επικοινωνιολογοι της πλάκας, ότι με τερτίπια τέτοιου είδους θα μεταμορφώσετε τον ακοινωνητο Δήμαρχο σε άνθρωπο της διπλανής πόρτας;;

    Υ. Γ. Να μη μιλήσω για τα τοπικά ΜΜΕ

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...